• Lorem ipsum

TREND | Ear Suspenders

29 Jun 2020
door Oh So HIP

TREND | Ear Suspenders - Wil je wat anders in je oren dragen dan studs of oorringetjes dan zijn suspender earrings echt wat voor jou. Suspender oorbellen zijn echt het nieuwste van het nieuwste qua oorbellen dus de kans is groot dat je nog nooit van dit type oorbelletjes hebt gehoord. We vertellen je daarom graag wat meer over deze te leuke ear candy.

Wat zijn suspender oorbellen?

Suspender oorbellen zijn een soort bar studs waarbij het staafje van de oorbellen aan één kant of beiden kanten van de oorbel is omgebogen. Als het staafje naar één kant is omgebogen, als een soort haakje, dan draag je deze oorbellen in plaats van naar de onderkant van je oor, juist naar de bovenkant van je oor. Het haakje van de oorbel zit aan de binnenkant van je oor. De oorbellen horen niet te klemmen, maar lijken op de binnenkant van je oor te hangen.

Ear suspenders die aan beide kanten zijn omgebogen lijken meer op een soort ear cuff. Deze suspenders zitten aan de bovenkant en aan de onderkant van je oor. 

Hoe draag je suspender oorbellen?

Het lijkt alsof het heel lastig is om deze oorbellen in te doen, maar suspender oorbellen zijn eigenlijk gewoon oorknopjes. Je hebt er dus wel een gaatje voor in je oor nodig. Suspender oorbellen draag je onder in je oor, op de plaats waar je oorbellen 'horen' te zitten. Het zijn dus geen oorbellen die geschikt zijn als helix oorbel. Doordat het een oorknopje is doe je de oorbellen heel gemakkelijk in door ze door het gaatje in je oor te steken. Bij ear suspenders  waarbij één kant is omgebogen draag je het haakje dus naar boven. 

Met suspender oorbellen geef je je ear party een upgrade, maar het fijne is dat het ook vrij gemakkelijk gaat. Doordat het een totaal ander type oorbel is dan we gewend zijn, zijn suspender oorbellen echte eyecatchers. Daarnaast hoef je niet opnieuw te piercen. Een enkel gaatje in je oor is genoeg om ear suspender te kunnen dragen en een stunning  ear party te creëren.

Heb je meerdere gaatjes in je oren, draag je ear suspenders dan eens in het tweede of derde gaatje. De combinatie van oorringen of studs naast ear suspenders is niet alleen on trend, maar staat erg smaakvol. Maak ook eens een asymetrische look door slechts in één oor een suspender oorbel te dragen. 

Suspender oorbellen inspiratie

We hebben een te gekke Pinterest pagina met heel veel sieraden inspiratie. Hier kun je onze sieraden collectie vinden, maar ook heel veel oorbellen combinaties, kettingen, armbanden en nog veel meer sieraden tips, trends en 'how to wear'. Natuurlijk hebben we ook een bord met te gekke Suspender earrings inspiration. Zo kun je zien hoe je suspender oorbellen kunt dragen en zie je diverse oorbellen combinaties met suspenders earrings


Tot slot zijn we natuurlijk zeer benieuwd of jij suspender oorbellen zou dragen? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten onder dit blog.


Beeld: Pinterest 
Reacties
Evey
5 Oct 2016
Jaa, liefde voor deze suspenders <3
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »