• Lorem ipsum

Shine bright met strass oorbellen ✨

30 Nov 2023
door Oh So HIP

Shine bright met strass oorbellen - Het party seizoen komt eraan en hoe leuk is het dan om wat extra aandacht te besteden aan je outfit. Het is niet moeilijk om je outfit party proof te maken. Onze tip: draag een paar strass oorbellen en voeg eenvoudig party vibes toe aan jouw look. En het fijne van deze shiny oorbellen is dat je ze na het feesten ook gewoon kunt door dragen. 

Wat zijn strass oorbellen?

Strass oorbellen zijn oorbellen met shiny steentjes. Ze staan bekend om hun schitterende uitstraling en glinsterende allure. Ze worden gemaakt met geslepen en gefacetteerde glazen kristallen die lijken op diamanten, waardoor ze een vergelijkbare fonkeling en pracht hebben.

Het woord "strass" verwijst naar een specifiek type glas dat is uitgevonden door de Franse juwelier Georges Frédéric Strass in de 18e eeuw. Deze kristallen zijn gemaakt van loodglas en hebben een uitzonderlijke helderheid, waardoor ze een opvallende en luxe uitstraling hebben.

De fonkelende facetten van strass oorbellen vangen het licht op een prachtige manier, waardoor ze een schittering krijgen die de aandacht trekken. Dit maakt ze ideaal om een vleugje elegantie en flair toe te voegen aan elke look.

De veelzijdigheid van strass oorbellen

Strass oorbellen zijn geliefd vanwege hun veelzijdigheid. Ze zijn niet alleen geschikt voor het party seizoen, maar ze kunnen ook casual als bij formele gelegenheden worden gedragen. In ieder geval zorgen strass oorbellen altijd voor een vleugje glamour bij elke outfit.

Party outfit en strass oorbellen

Bij een party outfit maken een paar strass oorbellen je outfit helemaal af. Eigenlijk zijn alle soorten strass oorbellen geschikt, maar wil je echt 'uitpakken' kies dan voor een paar lange strass oorbellen of statement oorbellen met shiny steentjes.  

Onze tips voor een perfecte party outfit:

1. Little Black Dress
Een klassieke keuze is een little black dress, oftewel een kleine zwart jurkje.  Combineer je LBD met lange strass oorbellen voor een feestelijk en chique uitstraling.

2. Jumpsuit
Kies voor een opvallende jumpsuit in een mooie warme kleur. Voeg sprankelende strass oorbellen toe om de aandacht naar je gezicht te trekken.

3. Satijnen rok
Combineer een satin skirt met een eenvoudige top. Voeg strass oorbellen toe om de look naar een hoger niveau te tillen.

4. Sequin outfit
Het lijkt misschien wat veel, maar met de feestdagen mag je uitpakken toch?! Ga dus gerust voor een volledige outfit met pailletten. Voeg strass oorbellen toe voor extra shine, maar let op dat de oorbellen niet concurreren met de sprankelende kleding.

5. Off-Shoulder Dress
Een off-shoulder jurk in een levendige kleur kan worden geaccentueerd met opvallende strass oorbellen die de nadruk leggen op je hals en gezicht. Kies dus voor lange strass oorbellen, en hoe mooi is het dan om je haar op te steken. 

6. Maxi dress
Kies voor een elegante maxi-jurk met een split. Voeg strass oorbellen toe voor een vleugje glamour en combineer het met hakken voor een verfijnde uitstraling.

Onthoud dat de key tot het combineren van strass oorbellen met een party outfit ligt in het vinden van een balans. Zorg ervoor dat de oorbellen de aandacht trekken zonder de aandacht van de hele look af te leiden. Het doel is om een harmonieus geheel te creëren waarin zowel de outfit als de oorbellen schitteren.

Strass oorbellen met casual kleding combineren

Natuurlijk kun je strass oorbellen ook makkelijk mixen met je daily look. In de zomer geven shiny oorbelletjes net even wat extra sparkly vibes aan je outfit. Ook een mix met een casual sweater vinden wij super leuk. Een onverwachte combinatie die goed uitpakt. 

Het belangrijkste bij het combineren van strass oorbellen met een casual outfit is om een balans te vinden tussen de relaxte stijl en de sprankeling van de oorbellen. Door te kiezen voor eenvoudige, alledaagse kledingstukken geef je de strass oorbellen de kans om echt op te vallen en een statement te maken.

Strass oorbellen combineren met een formele look 

Bij een formele outfit kun je prima een paar oorbellen met strass steentjes dragen. Een paar oorknopjes past dan beter dan lange strass oorbellen. Ga je daarna door naar een etentjes of feestje dan kun je je formele look altijd upgraden met een andere paar oorbellen die wat groter van formaat zijn. 

Of het nu gaat om eenvoudige strass studs voor een subtiele sprankeling of dramatische bungelende strass oorbellen voor een opvallend statement, deze sieraden voegen ongetwijfeld een dosis glamour toe aan elke stijl. Met hun shiny en opvallende uitstraling zijn strass oorbellen een perfecte keuze voor iedereen die houdt van de pracht van edelstenen zonder het prijskaartje van echte diamanten.

Shop strass oorbellen bij Oh So HIP 

De mooiste strass oorbellen vind je bij Oh So HIP.  We hebben verschillende modellen, zoals lange strass oorbellen in het zilver en goud, statement strass oorbellen en natuurlijk oorknopjes met strass steentjes. Ook hebben we oorbellen met strass elementen zoals dubbele oorringen met een verbinding van strass en oorringen met een strass element die je ervan af kunt halen. 

 

 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »