• Lorem ipsum

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je sieraden raden wij je aan om deze met zorg te behandelen. Het is belangrijk om al onze sieraden af/uit te doen tijdens het slapen, douchen, zwemmen, handen wassen en sporten. Probeer contact met parfum, make-up, haarlak en crèmes zoveel mogelijk te vermijden. Bewaar je sieraden niet in de badkamer en leg ze niet in de zon. De beste plek om je sieraden op te bergen als je ze niet draagt is in een donkere vochtvrije omgeving. 

Heeft je huid een hoge zuurgraad dan kan het voorkomen dat je sieraden verkleuren of afgeven. Je kunt deze sieraden schoonmaken met een zilverpoetsdoekje. Let op: dit kan alleen bij echt zilveren sieraden. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen.
Bij gold plated sieraden kan na verloop van tijd het gouden laagje van de sieraden slijten. Hoe snel dit gaat hangt af van de behandeling van de sieraden. 
Brass sieraden kunnen door veel dragen zwart en/of dof worden. Hoe snel dit gaat hangt af van de zuurgraad van je huid en hoe je met je sieraden omgaat. Vind je een vintage look van brass juist mooi, draag ze dan zo veel mogelijk. Wil je liever dat je brass sieraden glanzen, poets ze dan regelmatig met Brasso. 

Wij geven geen garantie op het verkleuren van sieraden of de slijtage van het gouden laagje. Heb je toch nog vragen over de verzorging van je sieraden of een ander probleem, neem dan contact met ons op.