• Lorem ipsum

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit doe je door ons te mailen via [email protected]. Vermeld in je e-mail je naam, ordernummer en het product wat je retour wilt sturen. De reden van retour hoef je niet op te geven, maar wij vinden dit wel fijn als feedback.  Je kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier om de overeenkomst te herroepen. Je kunt het herroepingsformulier hier downloaden.

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking te zitten. Retouren die niet aan voldoen aan onze voorwaarden, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd. Heb je een free gift ontvangen? Vergeet deze dan niet bij je retour te voegen. Mondkapjes nemen wij niet retour.

Je hebt na herroeping nog eens 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Verzenden met track & trace kan vanaf € 4,25 via PostNL.
Kosten van retourzending zijn voor de afzender. We raden je aan om bij je retourzending het herroepingsformulier toe te voegen. Zo kunnen wij je retour zo snel mogelijk afhandelen. Het herroepingsformulier kun je hier downloaden. 

Na ontvangst van je retour storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op je (bank)rekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling is geretourneerd. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd worden de verzendkosten niet vergoed. Het kan enkele dagen duren voordat het geld daadwerkelijk op je (bank)rekening staat. 

Uitzondering: 
Let op: om hygiënische redenen nemen wij geen gepaste oorbellen retour. Oorbellen dienen daarom in de originele ongeopende verpakking te zitten. Oorbellen waarvan de verpakking is open gemaakt of gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd. 
 
** Om hygiënische redenen mogen oorbellen van het merk Xzota NIET retour worden gestuurd! Ook niet als de verpakking nog ongeopend is ***