• Lorem ipsum

Suspender oorbellen

Geen producten gevonden...
Suspender oorbellen

Hou jij van oorbellen, maar wil je graag een keer wat anders dragen dan een oorknopjes of oorringetjes dan zijn suspender oorbellen misschien wat voor je. Suspender oorbellen zijn relatief ‘nieuw’ in oorbellen land, maar hoe leuk zijn deze oorbellen.

Suspender oorbellen, wat zijn dat?

Suspender oorbellen ken je misschien ook wel onder de naam ear suspenders,  suspender earrings, hook suspender earrings of suspender stud earrings. Deze oorbelletjes lijken een beetje op een ear cuff, maar het zijn toch echt oorbellen. Suspender oorbellen zijn eigenlijk staafjes oorknopjes waarbij het staafje van de oorbellen aan één kant of aan allebei de kanten van de oorbel is omgebogen.
Bij hook suspender earrings is het staafje maar aan één kant is omgebogen. Deze oorbellen draag je in plaats van naar de onderkant van je oor, juist naar de bovenkant van je oor. Het haakje van de oorbel zit aan de binnenkant van je oor. De oorbellen horen niet te klemmen, maar lijken op de binnenkant van je oor te hangen.
Ear suspenders die aan beide kanten zijn omgebogen lijken meer op een soort ear cuff. Deze suspenders zitten aan de bovenkant en aan de onderkant van je oor. 

Suspender oorbellen in het goud en zilver

Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur metaal dan is het leuk om je ear suspender ook in die kleur te kopen. Bij Oh So HIP kun je goudkleurige en zilverkleurige suspender oorbellen shoppen.
Onze suspender oorbellen zijn gemaakt van verschillende materialen. De gouden suspender oorbellen zijn gemaakt van gold plated sterling zilver, gold plated brass of gold plated copper. De zilveren suspender oorbellen zijn gemaakt van sterling zilver of white gold plated copper. Onze ear suspenders zijn ‘glad’ of zijn afgewerkt met parels of zirkonia steentjes. 

Suspender oorbellen combineren

Suspender oorbellen kun je al dragen als je één gaatje in je oor hebt. Je hoeft dus niet een nieuwe piercing te laten zetten als je ear suspenders wilt dragen. Let wel op dat het gaatje in je oor niet te dicht tegen het begin van je oor zit. Kies ook eerder voor een fijn oorbelletje of een hook suspender earring zodat de oorbel niet tegen de zijkant van je hoofd aan valt. 
Heb je meerdere gaatjes in je oren dan is een ear suspender perfect om in het tweede gaatje te dragen. Je geeft op deze manier je oorbellen look een makkelijk upgrade. Suspender oorbellen zijn toch wel ander soort oorbellen dan we gewend zijn, en daardoor echte eyecatchers.

Suspender oorbellen kun je makkelijk naast oorringetjes of studs dragen. We verkopen ear suspenders ook per stuk, perfect om een on trend asymmetrische oorbellen look te maken. Draag je graag grote oorbellen en heb je meerdere gaatjes in je oren? No problem, ook naast wat grotere oorbellen staan ear suspenders super leuk. Het is zelfs super om meerdere fijn suspender oorbellen naast elkaar te dragen. Bij alle oorbellen combinaties raden we wel altijd aan om in dezelfde kleur metaal te blijven en in dezelfde oorbellen stijl. 

Suspender oorbellen kopen bij Oh So HIP

Suspender earrings koop je bij Oh So HIP. Onze suspender oorbellen koop je per stuk of per paar. Wij verpakken je nieuwe nieuwe suspender oorbellen in een mooi doosje, waarin je ze ook goed kunt bewaren. Heb je nog vragen over onze ear suspenders? Stuur ons dan een berichtje, we helpen je graag.