• Lorem ipsum

6 Sieraden trends voor de lente/zomer 2022

18 Jan 2022
door Oh So HIP

6 Sieraden trends voor de lente/zomer 2022 - 2022 Is al weer even begonnen, dus we vonden het tijd om een blog te schrijven over de nieuwe sieraden trends voor de lente en zomer van 2022. Sommige trends van afgelopen seizoen gaan lekker mee, maar we zien ook een aantal nieuwe trends. We gaan terug in de tijd en we zien heel veel kleur.  

Sieraden trend 1: Pearlcore

We schreven er al eerder over, pearlcore is de sieraden trend van 2022! Sieraden met parels zijn dus de sieraden die je komend seizoen 'moet' aanschaffen. Mix je parel sieraden met andere sieraden voor een on trend look. 

Sieraden trend 2: Y2K

De Y2K trend zagen we al vorige zomer opduiken en ook deze zomer is dit een dikke trend. Met dank aan TikTok overigens, waar Y2K als modetrend opdook. 
De Y2K trend grijpt terug op de mode van eind jaren '90 begin '00. Denk aan Paris en Britney, low rise jeans, haltertops, babydoll tops en natuurlijk opvallende en gekleurde sieraden. Sieraden met veel kleur, madeliefjes en smiley's zijn een musthave in 2022. 

Sieraden trend 3: Lange shiny oorbellen

Lange oorbellen waren in het najaar al super fashionable. Ook dit seizoen zijn dit de oorbellen die je moet hebben. Oorbellen met fringes en shiny strass stenen are here to stay. De steentjes zijn wit, maar ook gekleurde strass stenen zien we terug bij dit soort oorbellen. Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op de Rainbow Drop earrings, lange oorbellen met gekleurde shiny steentjes. 

Sieraden trend 4: Sieraden met bedels

Armbanden en kettingen met bedels zijn een van de sieraden trends voor komend seizoen. Maak je sieraden nog persoonlijker door bijvoorbeeld een charm met je/een letter aan je ketting te hangen of draag een  oorring met je geboortesteen bedel. Super cute zijn onze losse edelsteen bedels. Je kunt onze losse bedels aan een oorring of aan een ketting hangen. Deze losse bedels geven je sieraden een persoonlijke touch, maar ook geven ze je een niet alledaagse look. Door losse bedels aan je oorbellen of ketting toe te voegen wissel je makkelijk van sieradenlook, en heb je geen sieraad die je op 'iedere straathoek' tegenkomt. 

Sieraden trend 5: Lange kettingen

Kettingen zijn ook dit seizoen weer erg belangrijk. Chunky kettingen zijn een blijvertje, maar de kettingen die super on trend zijn zijn lange fijne kettingen, zoals lariat kettingen en kettingen met een bedel/talisman eraan. Wil je dat je ketting opvalt? Draag dan een basic effen top zodat je ketting er echt uitspringt. 

Sieraden trend 6: Gekleurde sieraden

Add some color to your jewelry box! De sieraden voor de lente en zomer van 2022 zijn gekleurd en chunky. Denk hierbij aan gekleurde oorringen, chunky chain necklaces en gekleurde grote bedels aan je ketting of armband. Wij worden hier in ieder geval erg vrolijk van. 

Trend sieraden shop je online je bij Oh So HIP

Als je op zoek ben naar de leukste on trend sieraden dan ben je bij Oh So HIP aan het juiste adres. Wij hebben super hippe statement oorbellen, schakelkettingen, chunky hoop oorringen en veel meer sieraden. Onze lente/zomer 2022 trend sieraden kun je online shoppen verschillende kleuren.  Welke sieraden trend ga jij dit voorjaar dragen? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »