• Lorem ipsum

My Treasure Hunts

Geen producten gevonden...
My Treasure Hunts

Sieraden van My Treasure Hunts

Al jaren verkopen wij het merk My Treasure Hunts. My Treasure Hunts is een Nederlands sieradenmerk dat in 2013 is opgericht door Tamara van Breugel. Tamara ontwerpt haar collecties deels in Nederland en deels op reis, waar zij veel inspiratie opdoet. Het merk is klein begonnen met enkele designs en bescheiden verkopen op bekende lifestyle festivals. Inmiddels is My Treasure Hunts uitgegroeid tot een eigenzinnig merk met een groeiende kring van My Treasure Hunts 'lovers from around the globe'. 

Het vervaardigen van My Treasure Hunts sieraden

De sieraden van My Treasure Hunts worden met de hand vervaardigd in een klein atelier op Bali. My Treasure Hunts bezoekt dit atelier zo vaak ze kunnen, om met de nieuwe ontwerpen aan de slag te gaan en de materialen te controleren op kwaliteit.

Een My Treasure Hunts (gold plated) zilveren sieraad of een brass sieraad is altijd 100% uniek en dus een echte treasure. Niemand heeft dezelfde als jij. Omdat alle artikelen met de hand worden vervaardigd en het materiaal zeer bewerkelijk is, wijkt elke armband, ketting of oorbel net iets af van zijn voorganger. Uiteraard mag je ook van een zekere kwaliteit en duurzaamheid uitgaan. Die sterke kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen van de sieraden van My Treasure Hunts maken het echte fashion finds die je niet wilt missen in jouw garderobe.

Het materiaal van My Treasure Hunts sieraden

De sieraden van My Treasure Hunts worden gemaakt van de mooiste materialen. De meeste sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver. De goudkleurige sieraden zijn gemaakt van gold plated sterling zilver of van brass. My Treasure Hunts maakt ook gebruik van andere materialen om haar sieraden af te werken, zoals zirkonia steentjes of edelstenen als rose quarts.

My Treasure Hunts sieraden online kopen bij Oh So HIP 

Sieraden van My Treasure Hunts koop je online bij Oh So HIP. Onze collectie My Treasure Hunts sieraden bestaat uit de mooiste oorknopjes en oorringen die we verkopen in paren. Heb je nog vragen over dit mooie merk? Mail ons dan, we adviseren je graag.