• Lorem ipsum

TREND | Enkelbandjes

29 Jun 2020
door Oh So HIP
TREND| Enkelbandjes - De zomer komt eraan en hoe leuk is het dan om een enkelbandje om te hangen. Enkelbandjes waren eigenlijk nooit echt on trend (as far as we know), maar sinds een aantal jaar geleden Ashley Olsen ermee gespot werd is het enkelbandje in één keer de ultieme summer musthave geworden.
 
Zoals met zoveel sieraden komen enkelbandjes ook in heel veel verschillende soorten voorbij. Ben je een Ibiza meisje dan zijn bohemian enkelbandjes echt wat voor jou. Hou je het liever wat rustiger dan is een subtiel enkelbandje in het zilver of goud meer voor jou geschikt.

Tegenwoordig is het ook super leuk om een friendship bracelet als enkelbandje te dragen. Dit trendje komt weer voort uit de festival scene. Kun je niet kiezen welk enkelbandje je om wilt? Geen probleem, want je kunt gerust meerdere enkelbandjes tegelijk dragen. Deze zomer is het qua enkelbandjes zelfs, hoe meer hoe beter. Een beetje in dezelfde stijl blijven is dan wel het mooist.

Enkelbandjes staan natuurlijk super bij een jurkje of een shortje, maar je kunt ze ook prima dragen bij een cropped jeans. Het hoeft dus echt niet hartje zomer te zijn om te kunnen shinen met je enkelbandjes.



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »