• Lorem ipsum

Smiley sieraden zijn on trend!

18 Mei 2021
door Oh So HIP

Smiley sieraden zijn on trend! - Een van de leukste sieraden trends van dit moment zijn smiley sieraden. Wij worden heel blij van deze lachende gezichtjes. Kettingen met smiley’s, smiley oorbellen en smiley armbandjes zorgen echt voor een happy vibe.

Smiley sieraden trend

Smileys are back en deze zomer zijn smiley sieraden een musthave. Misschien ken je smiley face kralen nog wel uit je jeugd en heb je er wel eens armbandjes mee gemaakt. Smiley sieraden ‘versie’ 2021 zijn fris en vrolijk met gekleurde kraaltjes en stylish in combinatie met parels.

Bij Oh So HIP shop je verschillende sieraden met smileys. Zelf worden we super happy van een smiley parelketting. Deze ketting kun je niet alleen met een gele smiley shoppen, maar ook met een licht roze smiley. Een smiley parelketting is ook goed te combineren met verschillende looks. Je bent on trend, maar wel op een subtiele manier. 

Onze smiley armbandjes zijn echte arm candy. Draag een subtiele smiley armband om je pols of ga voor een smiley bracelet met verschillende gekleurde smiley kralen. Wil je graag een arm party maken met een smiley bracelet? Draag dan meerdere armbandjes bij elkaar. Hou je arm party subtiel door slecht één smiley armbandje toe te voegen, of ga voor een kleurrijke arm party door een gekleurde smiley bracelet te dragen in combinatie met verschillende gekleurde armbandjes

Natuurlijk mogen smiley oorbellen niet in onze collectie ontbreken. Onze smiley oorbellen zijn subtiel prima solo te dragen. Heb je meerdere gaatjes in de oren, draag dan je smiley earrings in combinatie met andere oorbellen voor een te gekke on trend ear party. 

Het metalen deel van onze smiley sieraden is stainless steel. Stainless steel is een sterk en hypoallergeen materiaal waardoor je lang kunt genieten van je smiley sieraden. 

Smiley sieraden kopen bij Oh So HIP

Koop de leukste smiley sieraden bij Oh So HIP. Onze smiley sieraden worden verpakt in een mooi bewaardoosje of zakje. Super voor jezelf, maar hoe leuk is het om een smiley sieraad cadeau te geven.

Heb je nog vragen over onze sieraden met smiley kralen of bedels? Mail ons dan, we helpen je graag. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »