• Lorem ipsum

Sieraden voor de feestdagen

3 Dec 2020
door Oh So HIP

Sieraden voor de feestdagen - Are you ready to shine? December is begonnen en de feestdagen staan voor de deur. Tijd om eens lekker uit te pakken met de mooiste sieraden en feestelijke accessoires. 

Feestelijke sieraden voor kerst en oud en nieuw

Hoewel de feestdagen er dit jaar anders uitzien is het nu juist extra leuk om wat sparkles aan je outfit toe te voegen. Misschien wil je dit jaar lekker je comfy kleding aanhouden omdat je de feestdagen klein gaat vieren. Met een paar shiny statement oorbellen krijgt iedere outfit een feestelijke touch. 

Een opvallende ketting of armband  is ook ideaal om net even wat extra’s aan je outfit toe te voegen. Goud is de perfecte kleur voor de feestdagen en ook super on trend wat betreft sieraden. Gouden schakelkettingen zijn momenteel helemaal hot. Met een basic outfit en een gouden ketting maakt je je outfit helemaal af. Combineer meerdere kettingen bij elkaar voor een layered effect.

Draag je graag armbanden met de feestdagen? We hebben verschillende schakelarmbanden voor een opvallende look. Wil je een subtiel sieraad toevoegen aan je party ouftit? Draag dan een fijn armbandje met parels of armbandje met satijnkoord in een warme kleur. 

Party scrunchies voor een feestelijk kapsel

Heb je lang haar, dan heb je vast onze scrunchies al gespot. Velvet of metallic scrunchies zijn perfect om je lange haar in een handomdraai in en feestelijk kapsel te veranderen. Draag bijvoorbeeld een hoge knot met een gouden metallic scrunchie er om. Wil je graag wat subtielers draai dan een mooie velvet scrunchie in je haar. We hebben ze in diverse ‘warme’ kleuren die perfect zijn voor de feestdagen. 

Onze scrunchies zijn zacht voor je haar en het leuke is dat je ze ook om je pols kunt dragen. 

Sieraden als cadeau voor de feestdagen

Met de feestdagen is het leuk om een cadeautje te geven. Een mooi pakje onder de kerstboom zal voor iedereen een verrassing zijn. Een sieraad om cadeau te geven zal bij bijna iedere vrouw in de smaak vallen. We hebben veel sieraden in de collectie dus misschien weet je niet welk sieraard je cadeau kunt geven. We helpen je graag een handje bij het kiezen met de volgende tips:

  • Bepaal de kleur van het sieraad, goud of zilver. Wat draagt ze meestal?

  • Wat voor soort sieraden draagt ze? Oorbellen, armbanden of kettingen?

  • Wat voor stijl draagt ze? Minimalistische fijne sieraden of juist wat stoerder zoals schakelkettingen?

Natuurlijk kun je ons altijd mailen voor advies. Een sieraad cadeau onder de kerstboom moet natuurlijk wel in de smaak vallen. 

Shiny sieraden voor bij je thuis werk outfit

Heel veel mensen werken momenteel thuis. Een lekker comfortabel outfitje zul je nu waarschijnlijk vaker dragen dan wat nettere kleding. Het fijne van onze feestelijke sieraden is dat je ook je comfy outfit een snelle upgrade gaat geven. Een paar oorbellen of oorringetjes met zirkonia steentjes geven zelfs een glamourous touch aan een huispak ;-). 

Heb je een online kerstborrel, pak dan uit met een paar statement oorbellen met strass stenen. Met deze oorbellen maak je van een simpele outfit een party look. 

De mooiste sieraden en accessoires voor de feestdagen shop je bij Oh So HIP

Als je op zoek bent naar sieraden of accessoires voor de feestdagen ben je bij Oh So HIP op de juiste plek. Kerst en oud en nieuw worden nog leuker met de juiste sieraden en accessoires. Onze collectie party sieraden en accessoires is zeer uitgebreid. Perfect voor bij je eigen party outfit, maar ook leuk om cadeau te geven.

Wil je meer weten over onze feest sieraden of hoe je deze kunt combineren mail ons dan. We helpen je graag zodat jij de ultieme party look kunt creëren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »