• Lorem ipsum

Sieraden kopen voor Valentijnsdag? Check onze tips voor het perfecte cadeautje ♡

13 Jan 2023
door Oh So HIP

Sieraden kopen voor Valentijnsdag? Check onze tips voor het perfecte cadeautje ♡ - Wil je graag een sieraad cadeau geven voor Valentijnsdag? We hebben een aantal tips voor je om je te helpen een mooi valentijnscadeautje uit te kiezen. Of je deze nu shopt voor je geliefde, zus, moeder, vriendin of ieder ander die je lief hebt. Met onze tips moet het zeker lukken om een super leuk valentijnscadeau te shoppen.

Tips voor het vinden van het perfecte sieraad voor Valentijnsdag

Tip 1 Wat voor sieraden draagt je valentijn graag?

Dit is natuurlijk wel de meest logische tip om de sieraden stijl van jouw valentijn te ontdekken. Opletten dus de komende tijd, want als jouw valentijn bepaalde type sieraden graag draagt en dan weet je in ieder geval in welke richting je moet zoeken. 

Tip 2 Wat is de favoriete sieraden kleur van je valentijn?

Voor iemand die graag zilveren sieraden draagt zijn gouden sieraden waarschijnlijk een 'no go' en andersom. Kies dus vooral een sieraad in de kleur metaal die ze nu ook draagt. Is ze fan van gouden en zilveren sieraden dan maakt het niet uit natuurlijk. Deze kleuren kun je tegenwoordig prima met elkaar mixen. Let op of je valentijn niet recentelijk geswitcht is van kleur. Veel fervente zilver draagsters zijn tegenwoordig overgestapt naar goudkleurige sieraden. 

Tip 3 Draagt je valentijn graag oversized of fijne sieraden?

Iemand die graag opvallende sieraden draagt zul je niet zo blij maken met een verfijnd kettinkje. Een paar goudkleurige chunky hoops of een opvallende ketting zal dan meer in de smaak vallen. Draagt jouw Valentijn meestal verfijndere sieraden, blijf dan ook vooral in die stijl zoeken. 

Tip 4 Sieraden van merken voor je on trend valentijn

Bij Oh So HIP kun je veel verschillende merk sieraden kopen. Zo verkopen wij sieraden van Club Manhattan, Flawed, Love Ibiza, My Treasure Hunts, Xzota, Koi d'Azur en À La. Is jouw Valentijn fan van een van deze sieraden merken, dan is de kans groot dat je haar met een sieraad van zo'n merk echt verrast. We verkopen ook veel 1 piece oorbelletjes, bijvoorbeeld van Flawed. Zo'n oorbel is een perfecte aanvulling op haar ear party. 

Tip 5 Een sieraad geïnspireerd op een speciaal moment in het leven van je valentijn

Je kunt je bij het geven van een sieraad voor Valentijnsdag natuurlijk ook laten inspireren door een speciaal moment in haar of jullie leven. Een sieraad kan ergens naar verwijzen en een emotionele lading hebben, maar je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door een vakantie. Misschien zijn jullie wel op safari geweest of gaan jullie naar de tropen (hello palm trees).

Tip 6 Sieraden die verwijzen naar de hobby van je valentijn 

Heeft jouw Valentijn een bepaalde hobby of misschien bepaald werk je naar kunt verwijzen? Is ze gek op dieren of is het een beach babe? Grote kans dan je scoort als je iets in die stijl zoekt. Denk aan sieraden met schelpen of oorbellen met met een bedel van een dier eraan. 

Tip 7 Selected by Oh So HIP valentijns cadeautjes

Kom je er met onze tips toch niet uit? No worries, we hebben een valentijns gift guide met de mooiste sieraden cadeautjes voor Valentijnsdag. Ook met een klein budget kun je prima een valentijnscadeautje kopen. Valentijnsdag hoeft echt niet duur te zijn. 

Heb je nog vragen over een sieraad voor Valentijnsdag? Laat het ons weten, we helpen je graag.

 Fijne Valentijnsdag ♡

 

 

Reacties
Kate
16 Jun 2019
Voor valentijnsdag koop ik altijd sieraden voor mijn vriend. Komende valetijnsdag wil ik zelf de sieraden maken. Heeft u misschien enkele tips voor mij?
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »