• Lorem ipsum

Sieraden kopen voor Valentijnsdag? Check onze tips voor het perfecte cadeautje ♡

24 Jan 2019
door Oh So HIP

Kijk wat voor sieraden ze momenteel draagt
Dit is natuurlijk wel de meest logische tip om de sieraden stijl van jouw valentijn te ontdekken. Opletten dus de komende tijd, want als jouw valentijn bepaalde sieraden graag draagt en dan weet je in ieder geval in welke richting je moet zoeken. Wat zijn haar favoriete kleuren?
Voor iemand die graag zilveren sieraden draagt zijn gouden sieraden waarschijnlijk een 'no go' en andersom. Kies dus vooral een sieraad in de kleur metaal die ze nu ook draagt. Is ze fan van gouden en zilveren sieraden dan maakt het niet uit natuurlijk. Deze kleuren kun je tegenwoordig prima met elkaar mixen.

 

Ga je voor oversized of fijntjes?
Iemand die graag opvallende sieraden draagt, zul je niet zo blij maken met een verfijnd kettinkje. Draagt jouw Valentijn meestal verfijndere sieraden, blijf dan ook vooral in die stijl zoeken. 

 

Een sieraad van een merk?
Bij Oh So HIP kun je veel verschillende merk sieraden shoppen. Is jouw Valentijn fan van een bepaald sieraden merkje, dan is de kans groot dat je haar met een sieraad van dat merk echt verrast. Check natuurlijk wel eerst of ze het niet al heeft.

 

Speciaal moment tussen jullie
Je kunt je bij het geven van een sieraad voor Valentijnsdag natuurlijk ook laten inspireren door een speciaal moment in haar of jullie leven. Een sieraad kan ergens naar verwijzen en een emotionele lading hebben, maar je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door een vakantie. Misschien zijn jullie wel op safari geweest of gaan jullie naar de tropen (hello palm trees).

 

Wat zijn haar interesses?
Heeft jouw Valentijn een bepaalde hobby of misschien bepaald werk je naar kunt verwijzen? Is ze gek op dieren of is het een beach babe? Grote kans dan je scoort als je iets in die stijl zoekt. Denk aan sieraden met schelpen of oorbellen met met een bedel van een dier eraan. 

 

Laat je Valentijn zelf een sieraad uitkiezen
Kom je er echt niet uit, laat haar dan zelf wat uitzoeken. Dan weet je zeker dat ze het sieraad ook daadwerkelijk gaat dragen. We hebben speciaal voor Valentijnsdag een valentijns gift guide maar natuurlijk is er nog genoeg ander moois te vinden bij Oh So HIP om er een mooie Valentijnsdag van te maken. 

 

Fijne Valentijnsdag ♡

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reacties
Kate
16 Jun 2019
Voor valentijnsdag koop ik altijd sieraden voor mijn vriend. Komende valetijnsdag wil ik zelf de sieraden maken. Heeft u misschien enkele tips voor mij?
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »