• Lorem ipsum

Satijnkoord armbanden

10 Dec 2020
door Oh So HIP

Satijnkoord armbanden - Heb jij onze satijnkoord armbandjes al gespot? Deze armbandjes zijn helemaal on trend, en dat begrijpen wij heel goed. Niet alleen dragen ze fijn, maar ze zijn ook te koop in heel veel kleuren. 

Wat zijn satijnkoord armbandjes

Satijnkoord armbandjes zijn, de naam zegt het al, gemaakt van satijnkoord. Satijnkoord is een sterk synthetisch materiaal en perfect om armbanden mee te maken. Satijnkoord is flexibel en daarnaast ook super zacht. Daarnaast is dit materiaal glanzend waardoor het er chique uitziet. Satijnkoord is verkrijgbaar in heel veel kleuren, ideaal dus om armbandjes mee te maken. .

Een armbandje van satijnkoord draagt super fijn. Satijnkoord is heel zacht en dit zit dus prettig om je pols. Je hoeft dus niet snel bang te zijn voor irritaties. Ook in combinatie met andere armbandjes of je horloge is een satijnen armband perfect.

Onze armbandjes met satijnkoord hebben een schuifknoopje. Hierdoor doe je de armband makkelijk om en af. Je versteld de armband ook heel makkelijk door de knoopjes te verschuiven.

Satijnkoord armbandjes in verschillende kleuren

Doordat satijnkoord in heel veel kleuren wordt gemaakt kun je kiezen uit verschillende kleuren satijnkoord armbandjes. Zo kun je een kleur kiezen die wat neutraler is, bijvoorbeeld camel. Deze kleur staat bij bijna alle kleding en is tijdloos. Hou je van vrolijk gekleurde polsjes dan zijn fel roze of groene satijnen armbandjes perfect voor jou. Natuurlijk hebben we ook zwarte en rode satijnkoord armbandjes. Deze kleuren zijn klassiekers en never out of style.  

Satijnkoord armbanden koop je bij Oh So HIP

Wij verkopen verschillende satijnkoord armbanden met stainless steel ringen. We hebben armbandjes met 3 gouden ringen, 3 zilveren ringen of 3 ringen in rosé goud, goud en zilver. Deze laatste is perfect omdat je dit armbandje kunt makkelijk kunt combineren met andere sieraden. 

In onze satijnen armbanden collectie kun je ook armbandjes kopen met 1 ring waarop ‘Love’ staat.  Dit armbandje is verkrijgbaar in het rood en zwart en is een echte klassieker. Tot slot vind je bij Oh So HIP satijnkoord armbandjes  met 2 in elkaar gedraaide ringen met hartjes en klavertjes en een enkele ring.

Heb je nog vragen over onze armbandjes met satijnkoord? Misschien wil je meer weten over het materiaal van de ringen, of hoe je deze armbandjes kunt combineren? Laat het ons weten. We helpen je graag. 

Reacties
Oh So HIP
12 Sep 2022
Bedankt voor je reactie. Deze zijn helaas uitverkocht.
Jolanda
27 Jun 2022
Er staan ook armbandje s met drie ringetjes afgebeeld maar die zie ik niet in de lijst
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »