• Lorem ipsum

On trend: Y2K en deze sieraden passen daar perfect bij!

1 Jun 2022
door Oh So HIP

De Y2K trend zagen we al vorige zomer opduiken en ook deze zomer is dit een dikke trend. Met dank aan TikTok overigens, waar Y2K als modetrend opdook. 

De Y2K trend grijpt terug op de mode van eind jaren '90 begin '00. Denk aan Paris en Britney, low rise jeans, halter tops, babydoll tops en natuurlijk opvallende en gekleurde sieraden. De sieraden die toen erg popualair waren onder jongeren: Sieraden met kralen, felle kleuren en feel-good items. Deze sieraden hebben een comeback gemaakt het zijn 

Sieraden met veel kleur, madeliefjes en smiley's zijn een musthave voor zomer 2022. We hebben de 9 leukste Y2K sieraden voor je op een rijtje gezet

Smiley sieraden

Denk je aan fashion in de jaren '00 dan kan het bijna niet anders dat smiley's de boventoon voeren. Niet gek natuurlijk, want Y2K sieraden zijn echte feel good sieraden en wat past daar nu beter bij dan smiley’s. Smiley kettingen, oorbellen en armbandjes zijn perfect voor de zomer. Combineer ze met andere gekleurde sieraden voor een on trend look. 

Regenboog sieraden

Bij YK2 sieraden draait het veel om kleur.  Combineer verschillende effen sieraden in felle of pastel kleuren met elkaar voor een regenboog effect. Natuurlijk zijn er ook sieraden die zelf al een kleurverloop hebben. We hebben super leuke rainbow oorbellen, regenboog kettinkjes en regenboog armbandjes in de collectie. 

Large Hoops

'I like big hoops and i cannot lie'! Maar even serieus, hoe hot zijn grote oorringen en hoe goed staan deze. Niet alleen zijn deze oorringen een Y2K trend, ze zijn sowieso al jaren super populair. Draag deze oorringen in het goud of zilver, en qua dikte maakt het ook niet uit. Met deze oorringen zit je helemaal goed. 

Sieraden met madeliefjes

Sieraden met madeliefjes geven een instant zomer gevoel. We zijn dan ook dol op armbandjes en oorbellen met madeliefjes. Ze zijn zo lieflijk en combineren perfect met je zomerse outfit. 

Vlinder sieraden

Hoe schattig zijn sieraden met vlindertjes. Ook sieraden met vlindertjes zijn perfect voor de zomer. Ze staan niet alleen super cute, maar combineren ook goed met andere sieraden.  

Padlocks/locks

Een slotje aan je sieraden is een must deze zomer. Met een slotje bedoelen we echt een 'ouderwets' slot die je bijvoorbeeld ook aan je dagboek had zitten. Zo'n slotje is leuk voor aan oorringen of aan een ketting.

Belly chains

Belly chains, oftewel buikkettingen, zijn terug van weggeweest en wat een timing! Het festival seizoen is in volle gang, en hoe leuk is het om met zo’n kettinkje je outfit af te stijlen. Draag de chain bij een cropped top, een bodycon dress of een low waisted broek.

Chunky ringen

Put a ring on it, en dan geen fijn sieraadje maar de ringen mogen gezien worden. Een flinke knoepert zal zeker niet misstaan deze zomer. Lak je nagels in een fel kleurtje voor de ultieme zomer look. 

Parels

Parel sieraden zijn altijd goed, maar worden vaak aangepast aan trends. Draag je graag fashionable pearls dan is een parel sieraad gecombineerd met gekleurde kralen of smiley's helemaal Y2K proof. J

We zijn benieuwd wat jullie van deze trend vinden? Wat is jullie favoriete item, of zou je het nooit meer dragen. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »