• Lorem ipsum

Minimalistische oorbellen

5 Jan 2017
door Oh So HIP
Minimalistische oorbellen - "Less is more" en dat is zeker van toepassing op minimalistische oorbellen. Deze subtiele oorbellen zijn al een tijdje helemaal on trend. Fijne studs, oorringetjes en threaders zijn de oorbellen die je moet hebben.
 
Het fijne van minimalistische oorbellen is dat ze eigenlijk bij iedereen goed staan. Daarnaast gaan ze niet snel vervelen. Ze passen bij zo'n beetje elke outfit, dus je hoeft niet steeds je oorbellen te verwisselen. Ze geven net even dat beetje extra aan je lookje zonder al te veel moeite ;-).

Heb je meerdere gaatjes in je oren dan kun je verschillende minimalistische oorbellen bij elkaar dragen. Mix verschillende stud oorbellen voor een perfecte ear party. Draag meerdere fijne oorringetjes in verschillend formaat bij elkaar of mix studs met oorrringen voor een edgy look.  

Onze minimalistische oorbellen zijn verkrijgbaar in het zilver en goud (gold plated). Zilver is basic en tijdloos. Zilver is niet voor niets favoriet bij heel veel meiden. Goud is gelukkig erg in opkomst. Niet alleen zijn gouden minimalistische oorbellen super chique. Ze vallen ook net iets meer op. Kun je niet kiezen? Zilveren en gouden minimalistische oorbellen kun je rustig door elkaar dragen. Wil je een clean geheel, dan is het toch het mooist om het bij één kleur te houden. 








Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »