• Lorem ipsum

Hoe kies je een goed cadeau voor de feestdagen?

26 Oct 2021
door Oh So HIP

Hoe kies je een goed cadeau voor de feestdagen? - De feestdagen komen eraan! De decembermaand is voor veel mensen de maand om een ander te verrassen met een sinterklaascadeautje of een kerstcadeautje. Dit kan nog best lastig zijn weten we uit ervaring. Zeker als er geen verlanglijstje is gemaakt kan het een uitdaging zijn om een leuk presentje te shoppen. Natuurlijk wil je een cadeautje geven dat in de smaak valt en het moet misschien ook nog aan de andere voorwaarden voldoen. We helpen je graag met onze tips om het perfecte cadeautje voor haar te kiezen en jullie feestdagen nog leuker te maken. 

Begin op tijd met shoppen!

Vanaf half november wordt het steeds drukker in de webshop. We merken het eigenlijk al zodra Sinterklaas een voet aan wal zet. Het cadeau shoppen is begonnen! Niet alleen bij ons is het drukker, ook bij PostNL begint de drukte. Bestellingen kunnen dus behoorlijke vertraging oplopen, soms wel tot een week! Begin dus ruim op tijd met cadeautjes kopen.

Bepaal het budget van je cadeau 

Bij Oh So HIP shop je betaalbare sieraden die super zijn om cadeau te geven. In onze webshop kun je een filter instellen waarmee je alle sieraden kunt selecteren vanaf en tot een bepaald bedrag. Misschien heb je een budget voor jezelf bepaald of ga je lootjes trekken en heb je hierover een afspraak gemaakt. Gebruik het prijs filter om direct te zien welke sieraden binnen jouw prijs range vallen. 

Low budget cadeautjes kopen

Sieraden zoek je eenvoudig door het gebruiken van de filters. Zo kun je ook een overzicht van alle sieraden krijgen binnen jouw budget. Er is veel vraag naar kleine cadeautjes voor in een schoen, lootjes trekken of om het dobbelspel te spelen. Speciaal daarvoor hebben we een selectie gemaakt van sintcadeautjes tot €10,-. Misschien vier je geen pakjesavond, maar wil je iets leuks onder de kerstboom leggen. Ook voor de kerst hebben we een selectie kerstcadeautjes voor haar tot €10,- gemaakt.

Wat voor soort sieraad geef je cadeau?

Bij Oh So HIP kun je heel veel verschillende sieraden kopen voor diverse leeftijden. Niet alleen hebben wij een flinke collectie met oorbellen. Ook armbanden en kettingen zijn goed vertegenwoordigd. Misschien is de hoeveelheid sieraden een beetje overwhelming voor je en heb je nog geen idee wat te kopen. We helpen je natuurlijk graag.

De selectie sieraden is als het goed is al verkleind door met de filters een budget in te stellen. Daarnaast kun je nog rekening houden met het volgende:

  • Wat voor soort sieraden draagt degene aan wie je het cadeautje geeft graag? Als iemand nooit een ketting draagt is het misschien niet verstandig om deze te geven. Kijk dus goed wat favoriet is bij haar.
  • Welke kleur draagt ze graag? Je kunt het filter gebruiken om de kleur te selecteren. Gouden sieraden zijn super on trend, maar wellicht houdt diegene niet van goud. Blijf dan ook weg van die kleur. Laat niet te veel bepalen wat jij heel mooi vindt, maar houd natuurlijk altijd de ontvanger in gedachte.
  • Welke stijl draag ze graag? Je hebt een budget, je weet het soort sieraad wat je wilt kopen, je weet de kleur maar welke sieraden stijl ga je kiezen? Ook hierbij is het handig om goed te kijken wat haar stijl is. Draagt ze opvallende sieraden of minimalistisch? Zoek dan een sieraad in die richting. Grote oorringen zijn bijvoorbeeld niet handig als ze graag basic knopjes draagt. 

Sieraden cadeau geven voor de feestdagen

Kom je er ook met onze tips niet uit? Heb je echt geen idee wat je cadeau moet geven? We hebben alvast een selectie gemaakt met de leukste Sint cadeaus en kerstcadeautjes. Je kunt ons natuurlijk altijd mailen. We helpen je graag een mooi sieraad uit te kiezen. Draagt ze helemaal geen sieraden? Geen probleem! Oh So HIP verkoopt ook leuke haaraccessoires. 



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »