• Lorem ipsum

Hoe doe je kleine creolen in?

20 Aug 2018
door Oh So HIP

Hoe doe je kleine creolen in?Kleine creolen of oorringetjes zijn super on trend. Ze zijn ook helemaal te gek, en je kunt ze prima mixen met andere oorbellen of oorringen. Daarnaast passen ze zo'n beetje bij iedere stijl en daarom hebben wij ook veel keuze in oorringen. Kleine creolen hebben wel een piepklein minpunt, ze zijn lastig in te krijgen. We krijgen dan ook regelmatig opmerkingen of vragen van onze klanten over hoe ze hun oorringen in moeten doen. Dit zijn onze tips hoe je het beste je kleine oorringen in kunt doen.

Shop oorringen

Voordat je gaat beginnen met het wisselen of indoen van je oorringetjes is het verstandig om je handen te wassen. Ontsmet daarna je oorringen met bijvoorbeeld Sterilon of een flesje alcohol van de drogist. 

Zo maak je oorringen open

Of het nu gaat om kleine of grote oorringen, je kunt ze niet zomaar open trekken. Je oorringen kunnen breken of vervormen. 

Maak je oorringen voorzichtig zijwaarts open (dus nooit naar achteren!). Als de oorring in je oor zit, maak hem dan ook altijd weer zijwaarts dicht. Het pinnetje van het oorringetje moet in het buisje zitten. Neem de oorring tussen je duim en wijsvinger om ‘m een beetje dicht te drukken.

Bovenstaande is uiteraard niet van toepassing op oorringen met een klik/hefboomsluiting of klapsluiting of oorringen waarbij het staafje niet in het buisje zit. 

Hoe doe je kleine oorringen in? 

Je weet nu dat je hygiënisch te werk moet gaan en hoe je je oorringen moet open maken. Nu is het natuurlijk de bedoeling dat je ze kunt dragen. Met onderstaande tips en een spiegel moet het vast lukken. 

Gebruik een tangetje bij het indoen van de je oorringen

Hoe kleiner de oorring, hoe lastiger is het om deze in te doen. De 8 mm creolen zijn piepklein en lastig om in te doen. Gebruik een tangetje om wat meer houvast te hebben.

Doe je oorringen vanaf de achterkant van je oor in

Normaal gesproken doe je je oorringen aan de voorkant door je oor. Door je oorringen van de achterkant naar de voorkant door je oor te steken, en voor een spiegel te gaan staan heb je goed zicht op je oor en op de sluiting van je oorringen. Zo moet het een stuk gemakkelijker gaan. Gebruik eventueel nog een tangetje om meer houvast te hebben.

Vraag hulp bij het dicht maken van je oorringen

Lukt het je echt niet om je oorringen in te doen, vraag er dan hulp bij.  Er is vast wel iemand die zelf uren heeft lopen priegelen, en ze daardoor bij jou zo dicht krijgt. 

Kies voor grotere oorringen of een makkelijke sluiting

Kleinere oorringen zijn natuurlijk lastiger om in te doen dan grotere. De 8 mm creolen zitten vrij strak om je oor. Dit maakt het natuurlijk extra lastig om ze dicht te krijgen. Mocht je absoluut niet handig zijn en geen hulp willen gebruiken, kies dan liever voor iets grotere creolen, waardoor je wat meer houvast hebt. Je kunt ook kiezen voor creolen met een andere sluiting, bijvoorbeeld een klik sluiting of creolen met een stekertje.

 

Heb jij nog andere manieren om jeoorringen in te doen? Laat het ons hieronder weten. Lukt het je echt niet, kies dan voor oorringen met een hefboomsluiting of klapcreolen

 

 

 

 
Reacties
Oh So HIP
14 Dec 2021
Hi,

Een puntbektang, of een gebogen puntbektang.
caroline vanthoff
13 Dec 2021
Hi, Wat ene goede tip!
kan je misschien nog een tip geven welk tangetje ik online moet kopen om ze in te doen?
Dank!
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »