• Lorem ipsum

Hoe doe je kleine creolen in?

20 Aug 2018
door Oh So HIP

Voordat je gaat beginnen met het wisselen of indoen van je oorringetjes is het verstandig om je handen te wassen en je oorringen en oor te ontsmetten met bijvoorbeeld Sterilon. Even diep ademhalen and gooooo ;-).

 

Gebruik een tangetje
Vooral de 8 mm creolen zijn piepklein en lastig om in te doen. Gebruik een tangetje om meer houvast te hebben.

 

Doe ze andersom in
Normaal gesproken doe je je oorringen aan de voorkant door je oor. Door je oorringen van de achterkant naar de voorkant door je oor te steken, en voor een spiegel te gaan staan heb je goed zicht op je oor en op de sluiting van je oorringen. Zo moet het een stuk gemakkelijker gaan. Gebruik eventueel nog een tangetje om meer houvast te hebben.


Helpppp
Lukt het je echt niet, vraag dan hulp bij het indoen van je oorringen. Er is vast wel iemand die zelf uren heeft lopen priegelen, en ze daardoor bij jou zo dicht krijgt. 

 

Kies een maatje groter
Kleinere oorringen zijn natuurlijk lastiger om in te doen dan grotere. De 8 mm creolen zitten vrij strak om je oor. Dit maakt het natuurlijk best lastig om ze dicht te krijgen. Mocht je absoluut niet handig zijn en geen hulp willen gebruiken, kies dan liever voor iets grotere creolen, waardoor je wat meer houvast hebt. Je kunt ook kiezen voor creolen met een andere sluiting, bijvoorbeeld een klik sluiting of creolen met een stekertje.Heb jij nog andere manieren om je oorringen in te doen? Laat het ons hieronder weten. 

 

 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »