• Lorem ipsum

Een ear party met maar 1 piercing

15 Sep 2020
door Oh So HIP

Een ear party met maar 1 piercing - Leuk hè een ear party! Maar wat nu als je maar 1 gaatje in je oor hebt en ook niet van plan bent om je oren te laten piercen? Goed nieuws want een feestje in je oor is ook prima te maken zonder extra piercings.

Hoe maak je een ear party met maar 1 piercing?

Een ear party met maar 1 gaatje in je oor!  Wait... What?? Het is echt mogelijk. We hebben namelijk oorbellen waarbij het net lijkt alsof je meerdere gaatjes in je oren hebt. Hoe handig is dat!  

We hebben oorbellen voor je geselecteerd waarmee je makkelijk een ear party maakt zonder extra piercings. Voor deze oorbellen heb je echt maar 1 gaatje in je oor nodig, maar het lijkt door de vorm van de oorbel of je meerdere oorbellen in je oren hebt. Een ear party is dus zo gemaakt.

Een feestje in je oor met een ear climber

Een ear climber is een langwerpige oorbel die je langs je oorlel draagt. Je doet het stekertje door je oor en schuift de ear climber langs je oor. Zo heb je in een handomdraai een oor vol met versiering. 

Double en triple piercing look met hoops

Double en triple hoops zijn oorstekers waaraan meerdere bogen zitten. Aan de double hoops zitten 2 bogen en aan de triple hoops zitten 3 bogen. Door deze bogen lijkt het net of je meerdere oorringen in je oor draagt.

Suspender oorbellen voor een edgy look

Ook voor suspender oorbellen heb je maar 1 gaatje in je oor nodig. Suspender oorbellen zijn een soort bar studs waarbij het staafje van de oorbellen aan één kant of beiden kanten van de oorbel is omgebogen. Als het staafje naar één kant is omgebogen, als een soort haakje, dan draag je deze oorbellen in plaats van naar de onderkant van je oor, juist naar de bovenkant van je oor. Het haakje van de oorbel zit aan de binnenkant van je oor. De oorbellen horen niet te klemmen, maar lijken op de binnenkant van je oor te hangen.

Ear suspenders die aan beide kanten zijn omgebogen lijken meer op een soort ear cuff. Deze suspenders zitten aan de bovenkant en aan de onderkant van je oor. 

Maak je ear party met een ear cuff

Voor een ear cuff heb je helemaal geen gaatje in je oor nodig. Een ear cuff klem je in je oor en draag je wat hoger in je oor, in het midden. Je kunt kiezen voor een basic gladde ear cuff, maar wil je echt uitpakken met je ear party, draag dan een dubbele ear cuff of een ear cuff met shiny steentjes.

 

Een ear party maken met 1 piercing in je oor hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. We zijn benieuwd of jullie dit gaan probleren. Of misschien heb je nog wel een ander idee over een ear party met maar 1 piercing. Laat het ons weten door een reactie te geven op deze blog. Let's ear party!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »