• Lorem ipsum

De sieradentrend van 2020: De schakelketting

8 Sep 2020
door Oh So HIP

De sieradentrend van 2020: De schakelketting - De grootste sieraden trend van dit moment zijn schakelkettingen! We love it. Chains zien we al een tijdje voorbij komen bij fashion girls op Instagram en dit seizoen kun je er echt niet meer omheen. Een ketting met schakels is het sieraad dat je moet hebben!

Misschien moet je even wennen aan het idee en heb je beelden in je hoofd van een gouden fietsslot om je nek. Niets is minder waar. Een schakelketting is een perfecte sieraden match is voor bijna iedereen. 

Verschillende soorten schakelkettingen

Schakelkettingen zijn er in verschillende soorten en maten, en natuurlijk hebben we dan ook verschillende schakelkettingen in de collectie. Chunky chains zijn kettingen met grote schakels en vallen wat meer op. Daarnaast hebben we ook kettingen met wat fijnere schakels of met leuke details. Gouden schakelketting zijn super hot en we hebben dan ook veel schakelkettingen in het goud, maar zilver mag natuurlijk ook niet in onze collectie ontbreken. 

Chunky schakelkettingen

We houden van flinke schakels. Een chunky chain necklace is opvallend door zijn grove schakels en is echt een statement sieraad. Een chunky schakelketting geeft je outfit een mega upgrade. Of je nu in je slobbertrui loopt of in een chique jurkje loopt, met deze opvallende schakelketting kom je altijd fashionable voor de dag.

Fijne schakelkettingen

Misschien is een chunky chain necklace wel iets te heftig voor je. Een chunky ketting is natuurlijk een vrij opvallend sieraad en misschien iets te heftig voor jouw every day look. Fijnere schakelkettingen zijn dan waarschijnlijk meer jouw ding. Fijne schakelkettinkjes zijn echte klassiekers en tijdloos. Deze minimalistische ketting is perfect te combineren met bijna al je kledingstukken. Ook is een fijne schakelketting prima om te mixen met meerdere fijne kettinkjes voor een layered look.
Nieuw dit seizoen zijn paperclip schakelkettingen. Een paperclip schakelketting is een ketting met fijne open schakels, geïnspireerd op een ‘jawel’ paperclip. 

Hoe draag je een schakelketting?

Een schakelketting is heel veelzijdig en makkelijk te combineren. We geven je hierbij wat 'how to wear' een schakelketting tips. 

Kijk naar je kleding

Is jouw kleding stijl wat klassieker of een beetje ingetogen, dan is een ketting met fijnere schakels of een paperclip ketting de beste keuze voor jou. Met een fijne schakelketting geef je net een beetje extra aan je outfit, zonder dat het te veel opvalt of afleid. Draag je graag meerdere kettinkjes dan is een fijne schakelkettingen prima te mixen.

Wil je je basic outfit graag een instant upgrade geven? Of ga je graag opvallend gekleed of heb je een feestje in het vooruitzicht? Een chunky schakelketting is je BFF. Een chunky als statement ketting. 

Waarschijnlijk heb jij de afgelopen maanden veel meer comfy clothes gedragen dan anders, en helaas ziet de komende tijd er niet veel anders uit.  Thuiswerken, colleges vanuit huis volgen en staycation zijn het nieuwe normaal. Wil je je comfy look toch naar een iets meer fashionable niveau tillen dan zit je met een schakelketting helemaal goed. Combineer je sweater of oversized tee met een chunky chain voor een fashionable en comfy look.

Layering schakelkettingen

Schakelkettingen zijn perfect om te layeren. Mix je schakelkettingen van verschillende diktes en lengtes met elkaar of combineer je schakelketting met een ketting met een hanger.
Ben je niet zo’n ster in layeren, dan verkopen we ook setjes schakelkettingen. Lekker makkelijk en je hebt de perfecte look te pakken. 

Wil je meer weten over schakelkettingen of hoe je ze kunt dragen, bekijk dan ook eens de Oh So HIP Pinterest pagina met styling ideeën. Natuurlijk kun je ons altijd mailen met vragen over onze schakelkettingen en andere sieraden. 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »