• Lorem ipsum

De leukste sieradentrends voor 2023

3 Jan 2023
door Oh So HIP

De leukste sieradentrends voor 2023 - Sieraden zijn een geweldige manier om je outfit een unieke touch te geven en ze zijn een echte must have voor elke fashionista. In deze blogpost vertellen we je meer over de leukste sieradentrends voor het voorjaar en de zomer van 2023. Van opvallende stukken tot verfijnde ontwerpen, we bekijken hoe deze trend sieraden een fashionable upgrade geven aan elke outfit. En we hebben heel goed nieuws voor silver lovers, want hoewel gouden sieraden nog steeds super populair zijn, zijn zilveren sieraden terug van weggeweest!

Sieradentrend 1: Hartjes sieraden

Hartjes sieraden zijn komend seizoen helemaal on trend, en hoe leuk is dat! Natuurlijk hebben harten een symbolische betekenis hebben. Harten staan ​​vaak voor liefde en romantiek, dus naast een fashion statemente is het dragen of cadeau geven van een hartjes sieraad een mooie manier om je liefde voor iemand te tonen ;-).

Hartjes sieraden zijn ook gewoon super cute om naar te kijken. Sieraden met harten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, van subtiele hartjes stud earrings tot kettingen met een hart bedel. Dit maakt het gemakkelijk om een sieraad te vinden die bij je eigen stijl past. 

Sieradentrend 2: Punk inspired sieraden 

Punk inspired sieraden spelen in 2023 een belangrijke rol in de sieraden wereld. Deze sieraden zijn geïnspireerd op de punkcultuur uit de jaren 70 en 80 en zijn bekend om hun opvallende en rebelse ontwerpen. Denk aan opvallende bewerkte oorbellen, schakelkettingen, chokers en armbanden die gemaakt zijn van leer of metaal, bezaaid met studs, spikes en andere stoere elementen. Zilver maakt een comeback en de deze 'punk' sieraden zijn veelal zilver van kleur.  Of je nu gaat voor een subtiele look of een statement maakt, punk sieraden zijn de perfecte manier om je outfit een boost te geven.

Sieradentrend 3: Sieraden met parels

Parel sieraden zijn klassiekers die nooit uit de mode raken en ook in 2023 spelen deze sieraden weer een grote rol. De parel sieraden die we in 2023 veel gaan zien zijn gecombineerd met chains. 

Het fijne van parels is dat ze tijdloos zijn. Sieraden met parels zijn perfect perfect voor elke gelegenheid. Daarnaast zijn deze sieraden te combineren met zowel een formele als een casual look.

Sieradentrend 4: Sieraden met bloemen

Ken je de corsages uit Amerikaanse teen room coms? De sieraden van lente/zomer 2023 geïnspireerd op deze corsages, en we love it. Deze fleurige sieraden geven ons een instant zomer gevoel. 

We zien bloemen broches,  oorbellen met bloemen bedels/hangers of opvallende gekleurde stenen. Armbanden met gekleurde kralen maken jouw outfit helemaal af. Sieraden met fleurige details zijn de perfecte manier om een pop of color toe te voegen aan je outfit.

Sieradentrend 5: Statement oorbellen

Statement earrings zijn al een tijdje een populaire trend en ook in 2023 spelen deze oorbellen een grote rol. Er zijn verschillende soorten statement oorbellen, maar ze zijn allemaal groot en opvallend. Ze kunnen van alles zijn, van fel gekleurde kralen tot grote hangers met bedels. Wat ze gemeen hebben, is dat ze de aandacht trekken en een outfit een instant boost geven. Daarnaast zijn statement oorbellen 2023 lang, gekleurd oversized en 80s inspired. 

Deze oorbellentrend begon een paar jaar geleden en heeft sindsdien alleen maar aan populariteit gewonnen. Dit komt doordat statement oorbellen een eenvoudige manier zijn om een saaie outfit om te toveren tot een fashion statement.

Sieradentrend 6: Arm cuffs

Arm cuffs zijn een opvallende trend die we in voorjaar/zomer2023 gaan zien. Van subtiele, elegante ontwerpen tot opvallende, statement stukken, arm cuffs zijn een geweldige manier om je armen te accentueren en een unieke touch toe te voegen aan je outfit. 

Arm cuffs zijn bedoeld om te dragen op je bovenarm of onderarm, waardoor ze een instant upgrade geven aan je outfit. Of je nu een simpele jurk of top draagt, met een opvallende arm cuff geef je direct een fashion statement af. Wij zeggen: out with the gewone armbandjes en in met deze arm candy!

Trendsieraden voor 2023 shop je online bij Oh So HIP

Als je op zoek ben naar de leukste on trend sieraden voor voorjaar en zomer 2023 dan ben je bij Oh So HIP aan het juiste adres. Wij hebben super leuke statement oorbellen, hartjes sieraden, punk inspired kettingen en meer. Onze lente/zomer 2023 trend sieraden kun je online shoppen verschillende kleuren.  Welke sieradentrend ga jij dit voorjaar dragen? 

 



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »