• Lorem ipsum

De leukste sieraden voor lente 2021

20 Mar 2021
door Oh So HIP

De leukste sieraden voor lente 2021 - De lente is begonnen en wat is er dan leuker om jezelf te trakteren op nieuwe sieraden. Nieuwe lente sieraden geven je outfit op een makkelijk manier direct een lentewaardige upgrade. We hebben de leukste sieraden voor de lente 2021 voor je geselecteerd op onze sieraden lente 2021 pagina, maar vertellen je natuurlijk ook graag wat meer over spring proof sieraden musthaves. 

Satijnkoord armbandjes in zoete kleurtjes

Satijnen armbandjes zagen we afgelopen winter al, maar gelukkig gaat deze trend lekker mee naar het voorjaar en de zomer van 2021. Deze zachte satijnkoord armbandjes lente 2021 hebben zoete kleurtjes, maar zijn ook te shoppen in felle kleuren, waardoor ze lekker opvallend zijn. Satijnkoord armbandjes zijn super fijn om te dragen, doordat ze zo zacht zijn. Deze armbandjes zijn verstelbaar door middel van een schuifknoopje, dus passen bijna iedereen. 

Satijnkoord armbandjes

Lente sieraden met bloemen 

Wij denken bij de lente direct aan bloemen. Sieraden met bloemetjes mogen dan natuurlijk niet ontbreken als jij je sieraden stash spring proof wilt maken. Hoe leuk zijn dan ook onze madeliefjes oorringetjes. Heb je meerdere gaatjes in je oren dan is het leuk bijvoorbeeld een kleine flower stud naast je oorring te dragen.
Verfijnde kettinkjes en armbandjes met bloemen staan super cute bij een mooi bloesje. Ze geven net even dat beetje extra aan je outfit zonder te opvallend te zijn. 

Oorbellen met gekleurde steentjes of kraaltjes

Een beetje kleur toevoegen aan een sieraad geeft het sieraad natuurlijk direct een andere look, maar ook een andere feel. Bij een fel gekleurde kraal of steen denk je waarschijnlijk direct aan de lente en zomer. Neem nu onze coral sieraden, door deze kleur draag je niet alleen een eyecatcher, het geeft je look direct een upgrade.

Shiny earrings zijn al lang super populair en hoe leuk is het dan dat dit soort oorbelletjes nu ook te shoppen zijn met glanzende steentjes in een kleurtje. Roze of groen in je oren, daar word je toch vrolijk van!

Sieraden met parels

We houden van parels en zeker van onze subtiele sieraden met parels krijg je direct een zonnig gevoel. Denk bij parels ook zeker niet aan het ouderwetse parelsnoer van je oudtante. Onze sieraden met parels bestaan uit fijne parelkettinkjes, armbandjes met 1 of meerdere parels en oorbellen met parels. Wist je dat we ook one piece parel oorbellen hebben? Zo breng je heel subtiel een mooie touch aan aan je ear party. 

 

We hebben nog veel meer leuke sieraden voor lente 2021 voor je in onze Spring selectie. Enkelbandjes, vrolijke armbandjes, subtiele oorbellen en de leuke hair scrunchies, want je kapsel kan misschien ook wel wat lente vibes gebruiken.

Happy Spring!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »