• Lorem ipsum

De 7 leukste sieradentrends voor 2024

2 Jan 2024
door Oh So HIP

De 7 leukste sieradentrends voor 2024 - Welke sieraden gaan we dragen komend seizoen? Wat zijn de absolute must haves voor 2024? We hebben de 7 leukste sieradentrends voor lente en zomer 2024 voor je op een rijtje gezet. Van opvallende stukken tot oude bekenden, we bekijken hoe deze trend sieraden een fashionable upgrade geven aan elke outfit. 

Sieradentrend 1: Bloemen

Wat worden wij hier blij van! Sieraden met bloemen passen natuurlijk perfect bij het voorjaar en de zomer, en zijn onmisbaar voor een on trend look. We zien oorbellen, kettingen, armbanden en ringen met bloemen. Opvallende bloemen of subtiele bloemetjes, het mag allebei. Het hangt af van jouw persoonlijke stijl waar je voor kiest. Een beetje flower power is all we need. 

Sieradentrend 2: Boho chic

Hoe fijn is deze trend, en niet alleen tijdens het festival seizoen. Het hele seizoen kun je jouw look een relaxte stijl geven met boho chic sieraden. Bij het stylen van je boho-chic festivaloutfit is het belangrijk om te onthouden dat het draait om het mixen en matchen van verschillende texturen, kleuren en prints. Kies voor sieraden gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, leer, veren, schelpen en edelstenen. Deze elementen passen perfect bij de bohemien esthetiek en voegen een organische en aardse vibe toe aan je look. Wees niet bang om creatief te zijn en je eigen unieke stijl uit te drukken. Met de juiste sieraden kun je je festivallook helemaal compleet maken en stralen op het terrein! Enkele ideeën voor sieraden die perfect passen bij deze trend:

  • Ga voor lange kettingen met bedels, kralen en natuurlijke elementen zoals veren, schelpen of edelstenen. Stapel meerdere kettingen op elkaar voor een gelaagde en bohemien look.
  • Kies voor opvallende oorbellen met etnische patronen, franjes, kwastjes of grote edelstenen. Lange, hangende oorbellen kunnen een dramatisch effect toevoegen aan je festivaloutfit.
  • Draag meerdere armbanden om je polsen voor een eclectische look. Mix en match armbanden met verschillende texturen, kleuren en materialen, zoals leren bandjes, kralenarmbanden en metalen cuffs. Vergeet ook niet om enkelbandjes toe te voegen voor een extra boho detail.

Sieradentrend 3: Grote oorringen

Grote oorringen zijn absoluut een populaire oorbellentrend in 2024. Grote oorringen vallen lekker op, maar ook subtielere kleinere oorringen doen mee met deze trend. Goud was lange tijd koploper als het ging om oorbellen, maar ook zilveren oorringen zijn helemaal terug van weggeweest.
Ga je voor een statement look, draag dan chunky hoops. Wil je het wat minimalistischer houden kies dan voor basic oorringen in goud of zilver. 

Sieradentrend 4: Parel sieraden

Parel sieraden zijn tijdloze sieraden die altijd stylish zijn geweest, maar op dit moment ook een enorme comeback maken.Parels kunnen een wat stoffig imago hebben, maar het is natuurlijk maar net hoe je het combineert. Klassieke parel sieraden kun je eigenlijk met alles combineren, maar wil je een fashionable touch aan je outfit geven, kies dan voor pearls met een moderne look, zoals wat grotere sieraden, of parels gemixt met een andere trend als bloemen of oorringen met parels bezet. Dit geeft een eigentijdse en trendy uitstraling aan je parelsieraden.

Sieradentrend 5: Mismatch sieraden

Mismatch sieraden, waarbij verschillende sieraden bewust niet matchen maar wel complementair zijn, is een van de sieradentrends voor 2024. Denk bijvoorbeld aan het mixen van gouden en zilveren sieraden.

We zien de mismatch trend vooral bij oorbellen. De oorbellen zijn verschillend van elkaar, maar hebben wel dezelfde stijl.  Dus random wat oorbellen naast elkaar dragen is niet wat we bedoelen met deze trend ;-). 

Sieradentrend 6: Statement sieraden

Statement sieraden zijn nog steeds een prominente trend die je outfit direct kan transformeren en een krachtige uitstraling kan geven. Denk aan grote oorbellen, chunky chain kettingen, arm cuffs en grote ringen. 

Onthoud dat het bij statement sieraden draait om het tonen van je persoonlijkheid en het uitdrukken van je eigen stijl. Durf te experimenteren met verschillende stukken en combinaties om een look te creëren die helemaal bij jou past. Met statement sieraden kun je echt laten zien wie je bent en je outfit naar een hoger niveau tillen!

Sieradentrend 7: Stacking

Het stapelen van sieraden, oftewel "stacking", is een populaire trend die het mogelijk maakt om verschillende sieraden te combineren voor een unieke en persoonlijke look. Stapel kettingen van verschillende lengtes en stijlen voor een gelaagd effect. Draag meerdere armbanden om je pols voor een trendy en gelaagde look. Stapelringen zijn een geweldige manier om je handen te accentueren. Draag meerdere ringen om verschillende vingers en mix en match stukken van verschillende stijlen en materialen. Combineer bijvoorbeeld dunne stapelringen met grotere statement-ringen voor een boho-chique look.

Trendsieraden 2024 shop je online bij Oh So HIP 

Shop jouw favoriete sieradentrend 2024 bij Oh So HIP online shop. We hebben de leukste oorbellen, armbanden en kettingen. Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we deze jewelry musthaves bij elkaar gezet op onze sieradentrend pagina. Welke sieraden ga jij shoppen?

 

 

 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »