• Lorem ipsum

De 5 oorbellen trends voor 2021

16 Apr 2021
door Oh So HIP

De 5 oorbellen trends voor 2021 - Oorbellen zijn bij veel vrouwen een favoriet sieraad. Ieder seizoen zijn ook ook op oorbellen gebied weer nieuwe trends. We hebben een top 5 gemaakt van de oorbellen trends voor 2021.

De 5 leukste oorbellen trends van 2021

Oorbellen trend 1: Chain oorbellen

Sieraden met schakels zijn super on trend. Je hebt vast al onze leuke schakelkettingen gespot, maar ook oorbellen met schakeltjes zijn hot. We hebben verschillende chain earrings in de collectie. Oorbellen met wat grovere schakels zijn lekker opvallend. Ben je niet zo van de big chains ga dan voor oorbellen met wat fijnere schakeltjes zoals bijvoorbeeld een kettinkje dat onder je oor doorloopt. 

Oorbellen schakels

 

Oorbellen trend 2: Parel oorbellen

Pearls on trend? Misschien denk je bij parels wel aan de oorbelletjes van je oma. Parels zijn tegenwoordig hip en betaalbaar. Een paar parel oorbellen staan mooi bij al je outfits. Draag jij meerdere gaatjes in je oren dan zijn oorbellen met parels een perfecte aanvulling op je ear candy. Onze collectie parel oorbellen bestaat uit oorringen met parels, statement parel oorbellen en parel oorknopjes. Heb je ook onze parelmoer, ook wel mother of pearl, oorbellen al gespot? 

Oorbellen trend: parel oorbellen

 

Oorbellen trend 3: Chunky hoops

Oorringen zijn klassiekers en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren metaal, in verschillende afmetingen en er hangt soms een bedeltje aan. De oorringen voor 2021 zijn dik en goud. Chunky hoops it is voor dit seizoen. Deze oorringen vallen wat meer op dan gewone oorringetjes, maar staan classy en passen bij iedere look.
Chunky hoops kun je in verschillende diameters shoppen en ook in verschillende diktes. De trendkleur voor chunky hoops is goud. Gouden chunky oorringen zijn opvallend en staan chique. Zeker in deze tijd van Zoom meetings zijn chunky oorringen ideaal om toch een verzorgde look te creëren. 

Oorbellen trend chunky hoops

 

Oorbellen trend 4: Oorbellen met bloemetjes

Een van de leukste oorbellen trends vinden wij toch wel flower earrings. Bloemen worden wij sowieso al erg blij van en hoe leuk is dan oorbellen met bloemetjes super on trend zijn! Denk niet dat er een bos tulpen in je oren hangt. Onze flower earrings zijn super subtiel. Het leuke van onze bloemetjes oorbellen is dat je ze ook goed kunt combineren met andere oorbelletjes. Een vrolijke flower ear party is super voor het zomer seizoen. 

Oorbellen trend bloemen flower earrings

 

Oorbellen trend 5: Persoonlijke oorbellen

In deze gekke tijd is het fijn om je sieraden iets persoonlijker te maken. Je wilt misschien iets uitdragen of oorbellen dragen die voor jou een bepaalde betekenis hebben. Ook is het leuk om iemand bijvoorbeeld oorbellen cadeau te doen met een achterliggende boodschap.
We hebben verschillende wat meer persoonlijke sieraden in de collectie. Oorbellen met edelsteentjes zijn niet alleen super cute, maar er zit een bepaalde betekenis achter iedere steen. Check bijvoorbeeld onze oorbellen met geboortesteentje. Bij iedere maand hoort een andere steen die jou of iemand lief hebt misschien kracht of liefde geeft. Hoe mooi is het om deze oorbellen te dragen of cadeau te geven.

De maan en sterren hebben voor veel mensen een speciale betekenis. Sommige mensen richten bijvoorbeeld hun leven zoveel mogelijk in naar het ritme van de maan. Sterren kunnen je troost bieden of kunnen een lichtpuntje voor je zijn.  Het is dus niet zo vreemd dat maan & ster sieraden zeer geliefd zijn. Hoe mooi is het om oorbellen te dragen met een maantje of sterretjes. 

Oorbellen trend- maantjes-oorbellen

 

Trend oorbellen koop je bij Oh So HIP

Als je op zoek ben naar de leukste on trend oorbellen dan ben je bij Oh So HIP aan het juist adres. Wij hebben super hippe chain oorbellen, parel oorbellen, chunky hoop oorringen, oorbellen met bloemetjes en persoonlijke oorbellen. Onze trend oorbellen kun je online shoppen in het goud en zilver.  Welke oorbellen trend is jouw favoriet? 

Reacties
E
17 Apr 2021
Wat een leuk artikel! Ik vind eerlijk gezegd alle
trends erg leuk.
Momenteel draag ik het liefst oorbellen met parel(s)
en chain oorbellen.
Oorbellen met bloemetjes lijken mij ook hartstikke leuk voor
de lente en zomer. Hoewel ze de rest van het jaar ook prima kunnen.
Rosa
17 Apr 2021
Heel leuk allemaal. Ik hou zelf erg van de oorringen.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »