• Lorem ipsum

Dé 10 sieradentrends voor herfst/winter 2022/2023

12 Sep 2022

De herfst komt eraan en alle nieuwe sieraden voor komend seizoen druppelen binnen. Wij hebben alvast de 10 mooiste sieradentrends voor de herfst en winter 2022/2023 voor je op een rijtje gezet. 

Sieradentrend 1: Fringes

Een van de sieradentrends dit najaar zijn fringes. Oorbellen en kettingen met fringes zijn een must have. Shine bright met zirkonia fringes of ga voor goud of zilver

Sieradentrend 2: Goud en zilver gemixt

Goud was afgelopen seizoenen de kleur voor sieraden, maar de laatste tijd is zilver aan een opmars bezig. Dit najaar draag je ze samen. Mix je gouden en zilveren sieraden met elkaar of draag een sieraad die beide kleuren heeft. 

Sieradentrend 3: Oorringen

We kunnen geen genoeg krijgen van oorringen. Je hoeft je hoop earrings dus niet op te bergen, want alle soorten zijn welkom dit seizoen. Draag dus je minimalistische oorringen, chunky hoops of bewerkte ooringen dit najaar lekker door.  Voorkeur voor gouden of zilveren oorringen? De kleur van je oorbellen maakt niet uit, want beide kleuren zijn fashionable. Nog leuker is om gouden en zilveren oorringen met elkaar te mixen.   

Sieradentrend 4: Cuff stacking

Stack it up, want dit najaar zijn armbanden een must have. Kies voor grove armbanden (cuff bracelets) en draag er meerdere bij elkaar. 

Sieradentrend 5: Bling 

Shine bright dit najaar met sieraden die echte eyecatchers zijn. Draag kettingen en oorbellen die lekker opvallen doordat ze groot zijn en bezet zijn met shiny steentjes. Hoe leuk is dit om de donkere najaarsdagen wat extra bling te geven. Natuurlijk zijn deze sieraden ook perfect voor feestjes en de feestdagen.

Sieradentrend 6: Parels

We kunnen geen genoeg krijgen van parels. Deze sieradentrend is een van onze favoriete. Dit seizoen zijn de parel sieraden groot en aanwezig. Maak een statement met flinke parel oorbellen of kettingen met grote parels. 

Sieradentrend 7: Choker

De choker is terug van weggeweest. Deze sieradentrend ken je misschien nog wel van een aantal jaar geleden, en misschien heb jij nog wel een choker necklace in je sieradenkistje liggen. Voor het herfst en winterseizoen 222/23 zien we gelaagde chokers, chokers met parels en strass stenen, maar ook chokers die geometrisch van vorm zijn. 

Sieradentrend 8: Oversized ear cuff

Een van de oorbellen trends dit najaar is een ear cuff. Ear cuffs zijn al een aantal jaar niet meer uit het modebeeld weg te denken, maar de must have ear cuff voor komend seizoen is een oorsieraad die je volledige oor bedekt. 

Sieradentrend 9: Sculpture

Als je graag wilt opvallen met je sieraden dan is deze sieradentrend echt iets voor jou. Met deze grote metalen sieraden maak je een statement en ze passen perfect bij een minimalistische look

Sieradentrend 10: Statement earrings

Je oorbellen mogen gezien worden dit seizoen en met statement earrings trek je natuurlijk ook echt de aandacht. Deze sieradentrend is niet alleen perfect om je basic look te upgraden, maar ook fijn voor feestjes, zoom meetings en de feestdagen. De statement oorbellen voor deze herfst en winter zijn naast dat ze groot van formaat zijn ook echt aanwezig. Denk aan oorbellen met uitbundige versieringen, parels en strass stenen.


We zijn benieuwd wat jouw favoriete trend is. Laat het weten in de comments onder dit blog. 

 
Reacties
Miranda
12 Sep 2022
Leuke en veelzijdige trends.
Als ik die grote glimmende fringe oorbellen zie dan krijg ik meteen zin in de feestdagen
of een feestje.
Statement earrings vind ik ook altijd handig als ik mijn outfit te saai vind.
En parels zal ik altijd dragen, ook als ze niet in zijn. Zo classy.
En mijn ketting met heel grote parels vind ik altijd heel grappig staan. Ook erg leuk bij een
simpel outfit. Net even een grappig detail.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »