• Lorem ipsum

De 10 leukste Sinterklaas cadeaus onder de €10,-

9 Nov 2021
door Oh So HIP

De 10 leukste Sinterklaas cadeaus onder de €10,- - Ga je Sinterklaas vieren? We hebben de 10 leukste sint cadeaus onder de €10,- voor je op een rijtje gezet. Deze cadeautjes zijn origineel om te geven en ook perfect als schoencadeautje of om te gebruiken bij het Sinterklaas dobbelspel. Maak je een surpise? Deze cadeautjes passen er perfect in. 

1. Satijnkoord armbandjes

Satijnkoord armbandjes zijn perfect als sint cadeau voor arm candy fans. Deze armbandjes zijn super on trend en dat begrijpen we helemaal. Ze zien er leuk uit en dragen heel fijn. We hebben verschillende kleuren armbandjes met in het midden 3 ringen. Ook hebben we satijnen armbandjes met in het midden een ring met het woord love. 

Satijnkoord armbandje

2. Scrunchie

Wil je een kerstcadeautje geven aan iemand met lang haar dan is een scrunchie perfect.  Een scrunchie is zacht voor je haar en staat gewoon super leuk. Maak er een staart of knot mee. Onze scrunchies shop je al voor 4,99, dus je kunt er zelfs 2 kopen en dan blijf je nog onder de €10,-. 

Scrunchie kopen

3. Hartjes oorknopjes

Wil je iemand some extra love geven voor Sinterklaas, geef dan een paar hartjes oorbellen cadeau. Onze hartjes oorbellen zijn gemaakt van stainless steel en daardoor blijven ze lang mooi. Je kunt kiezen uit goudkleurige oorbellen of zilverkleurige oorbellen.

Hartjes oorknopjes

4. Fijn kettinkje

Een kettinkjes is altijd leuk om te geven. Deze fijne kettinkjes zijn ideaal om solo te dragen maar ook leuk om te combineren met andere kettingen voor een layered look. De kettinkjes zijn gemaakt van stainless steel in de kleuren goud en zilver.

5. Ear suspender

De meeste vrouwen houden van oorbellen, dus het is leuk om een paar oorbellen cadeau te geven op pakjesavond. Misschien wil je dit jaar net iets anders geven dan een paar standaard oorbelletjes? Denk dan eens aan een ear suspender. Let op, je shopt deze ear suspender per stuk. 

Ear Suspender

6. Ibiza elastiekjes

De meest fijne elastiekjes ever zijn Ibiza elastiekjes. Dit is het perfecte cadeautje voor iemand die lang haar heeft en super fan is van Ibiza. De elastiekjes hebben een leuke print en zijn zacht voor je haar. Je kunt ze ook om je pols dragen als armbandje. Prijs per 3. 

Ibiza elastiekjes

7. Losse bedels

Hoe leuk is het om een losse bedel voor Sinterklaas te geven. Deze bedels kun je aan een oorring hangen, maar ook aan een fijn kettinkje. We hebben verschillend edelsteen bedels, maar ook bijvoorbeeld een muntje of zonnetje. Je shopt onze losse bedels al vanaf €9,99. 

Mix Match losse bedels

8. Bloemen oorknopjes

Flower power met deze super schattige bloemen oorknopjes. De oorknopjes zijn afgezet met kleine shiny steentjes. 

Bloemen oorknopjes

9. Zilveren oorringetjes in 10 en 12 mm

Deze oorringetjes zijn onze bestseller. De oorringen zijn gemaakt van 925 zilver en passen bij iedere kleding stijl. Voor iemand die meerdere gaatjes in haar oren heeft zijn deze oorringen ook goed te mixen met andere zilveren oorbellen. 

Zilveren oorringen

10. Mondkapje

Helaas zijn we nog niet van een mondkapje af, maar gelukkig zijn er genoeg leuke exemplaren te vinden. Onze favoriet is de leopard.

Mondkapjes luipaard

 

Ben je op zoek naar meer cadeautips? We hebben de leukste sint cadeaus voor je geselecteerd. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »