• Lorem ipsum

8 Sieraden trends voor het najaar en de winter 2021/2022

24 Aug 2021
door Oh So HIP

8 Sieraden trends voor het najaar en de winter 2021/2022 - De zomer loopt ten einde. In sommige regio’s zijn de scholen zelfs al weer begonnen. Tijd dus om ons op te maken voor het najaar en daarbij horen natuurlijk nieuwe sieraden trends. Opvallend is dat de sieraden voor dit najaar shinen. Ze zijn groot en 'aanwezig'. We lichten graag de nieuwe sieraden trends voor het najaar en de winter van 2021/2022 toe. 

Sieraden trend 1: Gouden sieraden

Gouden sieraden zijn al jaren super populair en dat blijven ze gelukkig nog wel even. Ook voor komend seizoen zijn gouden sieraden helemaal on trend en dan vooral in 80’s style. Denk aan opvallende oorbellen en kettingen die niet subtiel zijn maar groot, shiny en echte eyecatchers.

Sieraden trend 2: Statement earrings

Afgelopen jaren domineerde fijnere oorbellen het straatbeeld. Dit seizoen zijn statement oorbellen hot. Statement oorbellen zijn groot. Hoe groter hoe beter! Draag ze in het goud of zilver al dan niet afgewerkt met wat kleur of shiny steentjes. 

Sieraden trend 3: Chunky chains

Chains zijn een blijvertje. Voor komend seizoen zijn sieraden met schakels nog dikker, groter en/of gemaakt van gekleurde materialen. We hebben al een zwarte dikke schakelketting voorbij zien komen. Hoe mooi is dat!

Sieraden trend 4: Grote oorringen

Oorringen zijn never out of style. Er zijn natuurlijk zo veel soorten en maten oorringen, maar dit seizoen zijn de oorringen groot. En niet een beetje groot, nee echt huge! Deze oversized oorringen voor najaar en winter 20/21 zijn chunky, bewerkt met bolletjes of gemaakt van ‘crushed metal’. De oorringen zijn niet altijd rond. Ook ovale of rechthoekige 'oorringen' zijn on trend als ze maar groot zijn. 

Sieraden trend 5: Chandelier oorbellen

Shiny chandelier earrings zijn alles wat je nodig hebt om je outfit af te stijlen. Oorbellen met fringes en steentjes zijn een must. Hou je outfit rustig, je oorbellen doen de rest. 

Sieraden trend 6: Chokers

Ken je choker kettingen nog? Een paar jaar geleden maakte deze kettinkjes een comeback. Chokers zijn ook dit seizoen on trend maar dan in een vernieuwde versie. Dus vergeet de smalle chokertjes, dit seizoen gaan we voor dikkere bewerkte chokers en chokers met schakeltjes. 

Sieraden trend 7: Lange schakelkettingen

Dit najaar zien we heel veel lange schakelkettingen. De kettingen zijn dik met grote schakels of wat fijner met een grote hanger eraan of verschillend bedels.

Sieraden trend 8: Silver statements

Gouden sieraden zijn de laatste jaren mega populair, en ook dit seizoen zijn gouden sieraden helemaal hot. Maar er is goed nieuws voor silver lovers, want een van de sieraden trends voor najaar/winter 2021/2021 zijn zilveren statement sieraden. Denk hierbij aan chunky kettingen in het zilver, grote zilveren ringen en natuurlijk zilveren statement oorbellen

Trend sieraden koop je bij Oh So HIP

Als je op zoek ben naar de leukste on trend sieraden dan ben je bij Oh So HIP aan het juiste adres. Wij hebben super hippe statement oorbellen, schakelkettingen, chunky hoop oorringen en veel meer sieraden. Onze najaar/winter 2021/2022 trend sieraden kun je online shoppen in het goud en zilver.  Welke sieraden trend ga jij dit najaar dragen? 



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »