• Lorem ipsum

‘I have enough jewelry, said no one ever!’

Van sieraden kun je nooit genoeg hebben. Wat is er nu leuker dan je outfit af te stijlen met de juiste sieraden of om je outfit te mixen met fashionable sieraden voor een totaal andere look. Kun jij je hier helemaal in vinden, dan ben je bij Oh So HIP op de juiste plek.  Oh So HIP is namelijk dé online shop voor fashion sieraden & mode accessoires.

Oh So HIP is opgericht in oktober 2012 door Jennifer. Jennifer groeide op in een echt meidengezin en kwam al heel jong in aanraking met sieraden doordat haar moeder helemaal ‘into’ sieraden is. De meest aparte en shiny creaties kwamen al in haar vroege jeugd voorbij en qua stijl was niets te gek.
Jennifer zelf raakte pas echt besmet met het sieradenvirus toen ze in haar studententijd voor een grote retailer werkte en verantwoordelijk was voor de afdeling Sieraden & Accessoires. Al snel vond ze dit werk leuker dan met haar neus in de boeken zitten. De studie werd gelukkig wel afgerond, maar sieraden bleven een grote aantrekkingskracht houden, en de keuze hiermee iets te doen was dan ook snel gemaakt.  

Wat begon met een eenvoudige webshop met enkele sieraden is uitgegroeid tot een volwassen webshop op het gebied van sieraden én accessoires.  Oh So HIP heeft inmiddels een grote klantenkring en duizenden volgers op haar social media kanalen. Ook de media en bloggers weten Oh So HIP te vinden. We zijn op diverse blogs en in verschillende tijdschriften gespot.

De collectie van Oh So HIP wordt met veel zorg uitgezocht zodat je bij ons een groot assortiment in sieraden en accessoires kunt shoppen. We zoeken naar sieraden en accessoires die echt bij ons passen en waarvan wij vinden dat ze 'oh so hip' zijn. We houden natuurlijk de laatste trends in de gaten, en daarnaast zorgen we ervoor dat onze collectie net even wat apartere items of basics bevat. We voegen regelmatig nieuwe merken aan onze collectie toe, want er is zo veel moois te koop :-).

Heb je vragen of suggesties? Mail ons! We vinden het altijd leuk om van jullie te horen.