• Lorem ipsum

RINGEN

Geen producten gevonden...
RINGEN

Als je gek bent van sieraden, dan zul je ongetwijfeld ook graag ringen dragen. Ringen maken je look helemaal af en staan altijd goed. We zijn dan ook blij dat onze ringen collectie afgelopen tijd is uitgebreid met super mooie exemplaren. Put a ring on it!

Shop een mooie ring bij Oh So HIP

Ben je op zoek naar een mooie dames ring dan ben je bij Oh So HIP aan het juiste adres. Onze ringen collectie bestaat uit mooie handgemaakte ringen van verschillende formaten. Draag je graag een ring party? combineer dan meerdere ringen met elkaar voor de ultieme look. Wil je je handen nog meer laten opvallen?  Geef je nagels een mooi kleurtje voor eye catching handen.

Gouden ringen

Onze collectie ringen bestaat uit gouden damesringen. De ringen zijn gemaakt van brass ook wel messing genoemd. Brass  is een legering van zink en koper en een perfect materiaal om ringen mee te maken. Brass heeft van zichzelf al een donker gouden kleur en kan donkerder worden. Een brass ring is eenvoudig te poetsen met een zachte doek en Brasso (verkrijgbaar bij de drogist en de meeste supermarkten. 

Ring met een edelsteen

Er bestaan natuurlijk heel veel gladde ringen, maar misschien draag jij liever een ring met een edelsteen of met kleine steentjes. Onze collectie dames ringen bestaat uit ringen met een enkele edelsteen zoals bijvoorbeeld jade of onyx. Ook onze parel ring is erg bijzonder door zijn mooie vintage stijl. Wil jij graag een wat bling om je vingers check dan onze ringen met gekleurde steentjes als garnet of de groene en paarse zirkonia steentjes. 

Hoe kun je je ringmaat bepalen?

Een ring online kopen kan nog best lastig zijn. Hoe weet je nu of de ring past? We helpen je graag een handje door uit te leggen hoe je je ringmaat kunt bepalen. Hier zijn verschillende manier voor:

  • Meet een ring van jezelf op die goed past. Gebruik een ring die je om dezelfde vinger draagt als waar je je de nieuwe ring ook om gaat dragen. Meet de ring met behulp van een liniaal of meetlint. Let op dat je alleen de binnenkant van de ring meet en niet de rand. Meet het breedste stuk op. Heeft je ring een andere vorm, meet dan de kortste afstand tussen de randen.

  • Een andere manier om je ringmaat te kunnen bepalen is door de omtrek van je vinger te meten. Gebruikt hiervoor een touwtje of een meetlint. Doe het touwtje of meetlint om de vinger waar jij je nieuwe ring wilt gaan dragen. Doe dit niet te strak, het moet comfortabel zitten. Gebruik je een meetlint, dan kun je het aantal mm aflezen. Gebruik je een touwtje zet dan een streepje op de plek waar het touwtje weer bij elkaar komt. Het touwtje leg je dan naast je meetlint voor het aantal mm. 

Het aantal mm wat je hebt gemeten staat voor een ringmaat. Bekijk in de tabel hieronder wat jouw ideale ringmaat is. 

Binnendiameter ring

Omtrek      

Ringmaat EU

Ringmaat NL

    

14,6 mm

46 mm

46

14,5

15   mm

47 mm

47

15

15,3 mm

48 mm

48

15,25

15,6 mm

49 mm

49

15,5

15,9 mm

50 mm

50

16

16,2 mm

51 mm

51

16,25

16,5 mm

52 mm

52

16,5

16,8 mm

53 mm

53

17

17,2 mm

54 mm

54

17,25

17,5 mm

55 mm

55

17,5

17,8 mm

56 mm

56

17,75

18,1 mm

57 mm

57

18

18,4 mm

58 mm

58

18,5

18,8 mm

59 mm

59

18,75

19,1 mm

60 mm

60

19

Als het warm is kunnen je vingers wat opzetten.  Meet de omtrek van je vinger op een rustig moment en niet als het heel warm is. Je kunt ook de omtrek van je vinger op verschillende momenten van de dag meten om zo de ideale maat te bepalen. Vind je het toch nog lastig om het juiste aantal mm te bepalen schakel dan hulp in van bijvoorbeeld een juwelier.

Dames ringen online kopen

Een mooie damesring koop je online bij Oh So HIP.  Onze collectie ringen bestaat uit gouden 'gladde' ringen, gouden ringen met edelstenen en gouden ringen met shiny steentjes. Heb je advies nodig bij het bepalen van je ringmaat of heb je een andere vraag over onze ringen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.