• Lorem ipsum

Boho-Beach

Boho-Beach
Artikelcode 881.1598
€14,99
op voorraad
Handgemaakte ketting met parels en gele smiley. De lengte van de ketting is 35 + 5 cm. Lees meer
Boho-Beach

Sieraden van Boho Beach

Een van de sieraden merken in onze collectie waar wij super vrolijk van worden is Boho Beach. Boho Beach is een Nederlands sieraden merk dat wij sinds 2020 in onze webshop verkopen. Boho beach sieraden zijn handgemaakte sieraden voor beachbabes! De sieraden zijn gemaakt voor zonnige stranddagen of wanneer je een vleugje geluk kunt gebruiken.

Boho beach heeft een collectie van verschillende sieraden als oorbellen, kettingen en armbanden.

Materiaal van Boho Beach sieraden

Om lang te kunnen genieten van je Boho Beach sieraden worden ze gemaakt van stainless steel. Stainless steel sieraden zijn sterk en hypoallergeen. De bedeltjes die aan de sieraden zitten zijn verguld. Alle sieraden zijn uiteraard nikkelvrij. 

Collectie Boho Beach sieraden

Boho Beach sieraden worden gemaakt in hun atelier in 's-Hertogenbosch. Elk stuk wordt met de hand gemaakt, kraal voor kraal. 
De  kralen sieraden worden gemaakt met leuke kleur patronen en sommige zijn afgewerkt met schelpjes of mooie bedels. Combineer ze met een fijn schakelkettinkje of armbandje voor een mooie gelaagde look. 

Boho Beach sieraden kopen bij Oh So HIP

Sieraden van Boho Beach shop je bij Oh So HIP. Onze collectie Boho Beach sieraden bestaat uit super leuke kralenkettinkjes, kettingen met schelpen, parelkettingen met smileys en enkelbandjes.