• Lorem ipsum

A Brend

Geen producten gevonden...
A Brend

Sieraden van A Brend

A Brend is een Nederlands sieradenmerk dat wij al enige tijd in de collectie hebben. En niet voor niets natuurlijk, want we houden van de sierlijke en minimalistische stijl van deze sieraden. A Brend heeft een collectie van verschillende sieraden als oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. 

A Brend is in 2012 opgericht door Brenda Hendriks. Liefde voor zilveren en gouden sieraden, bijzondere accessoires en fashion is wat A Brend tot leven heeft gebracht. Reizen, de andere grote liefde van Brenda bracht haar naar de Indonesische eilanden, waar op Bali het zaadje voor een webshop met zelfgemaakte sieraden werd geplant. Brenda heeft gestudeerd aan het AMFI en heeft verschillende opleidingen in zilversmeden gevolgd. Haar eigen sieradenmerk opzetten was daarna logisch. 

Materiaal van A Brend sieraden

A Brend sieraden worden gemaakt van de mooiste materialen. De sieraden worden gemaakt van gerecycled 925 sterling zilver. Hiermee draagt A Brend een steentje bij om overproductie en verspilling tegen te gaan. Elk sieraad heeft door het handwerk haar eigen unieke persoonlijkheid gekregen. De gouden A Brend sieraden zijn gemaakt van gold plated gerecycled 925 sterling zilver. 

A Brend sieraden worden met de hand gemaakt door gepassioneerde lokale vaklieden die eerlijke lonen ontvangen. Ondernemen met liefde voor mens, dier en planeet was, is en blijft een van de belangrijkste waarden voor Brenda en A Brend Jewelry.

Collectie A Brend sieraden

A Brend maakt ieder half jaar een nieuwe collectie. De zilveren armbanden in Scandinavisch design of de gouden kettingen met fragiele, minimale ontwerpen passen bij allerlei soorten vrouwen en hun verschillende (kleding)stijlen. Sommige zilveren of gouden oorbellen en ringetjes zijn meisjesachtig en lief, terwijl de zilveren kettingen of gouden armbanden juist stoer, robuust en powerful zijn. Hoe dan zijn de sieraden van A Brend altijd eigenzinnig en full of life.

De kolibrie als het visuele kenmerk van A Brend

Het visuele kenmerk van A Brend is de kolibrie. Een van de kenmerken van de kolibrie is dat ze continu ‘on the move’ is. Ze staat voor beweging, energie en een eindeloze drive. Actie, vliegen, opstijgen en beweging zijn haar karakteristieken die perfect passen bij de designs van de handgemaakte sieraden van A Brend.

Voor A Brend is de kolibrie een sterk symbool geworden. Hij inspireert om boven problemen en uitdagingen te staan. Enkele van de meest bekende betekenissen van een kolibrie als symbool zijn liefde, plezier, hoop, leven en charme. Het representeert iemand die het leven volledig weet te waarderen en omarmen.
Daarnaast spelen lijnen, vorm en ruimte voor wit in het specifieke logo een grote rol in minimalisme.

A Brend sieraden kopen bij Oh So HIP

Sieraden van A Brend shop je bij Oh So HIP. Onze collectie A Brend sieraden bestaat uit de mooiste oorbellen die we verkopen per stuk. A Brend oorbellen zijn goed met elkaar te combineren. Hoe leuk is het om een A Brend ear party te creëren!