• Lorem ipsum

Scrunchies

Oh So HIP
Artikelcode 835.BZ-SCR-2065
€4,99€3,99
op voorraad
Hoe mooi is deze velvet scrunchie Pale. Deze prachtige kleur geeft een extra touch aan jouw kapsel. Dit haarelastiek is lekker zacht en staat ook leuk om je pols Lees meer
VELVET SCRUNCHIE PALE
€4,99€3,99
Scrunchies
Shop de leukste scrunchies bij Oh So HIP! We hebben scrunchies in verschillende prints, stofjes en kleuren. Velvet scrunchies, leopard scrunchies en satin scrunchies voor een on trend hairdo.

Shop de allerleukste scrunchies bij Oh So HIP 

Scrunchies zijn de allernieuwste trend op het gebied van haaraccessoires. Deze elastiekjes zijn niet alleen super leuk en maar ook lief voor je haar. Er zit een stukje stof om het elastiek, dus ze zijn lekker zacht. Doordat onze scrunchies verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, stoffen en printjes kun je ze makkelijk matchen met je outfit. 

Scrunchies go way back

Misschien ken jij de scrunchie nog uit de jaren '80/ '90 als frutsel of haarwokkel. Toen was het niet persé een heel hip item. Ken je nog de aflevering van Sex & the City waarin Carrie helemaal uit haar dak ging over een scrunchie (en dan niet op een positieve manier ;-) )? 

Hoe draag je een scrunchie?

Een scrunchie kun je op verschillende manieren dragen. Hier is een losse knot favoriet, maar je kunt je knot ook wat strakker maken of kiezen uit een hoge of lage knot. Scrunchie erom en gaannnn!
Draag je graag een staart dan kun je deze met een scrunchie opleuken. Een 90s lookje met een halve staart en de rest van je haar los is naast de scrunchie zelf ook helemaal terug van weggeweest. Je kunt overigens ook eerst een elastiek in je haar doen, en dan een scrunchie erom. Zelf doen we dat eigenlijk nooit, maar misschien als je dik en zwaar haar hebt blijft je kapsel beter zitten. 

Je kunt een scrunchie ook dragen als armband. Het staat leuk en je hebt altijd een elastiek bij je om je haar vast te maken.