• Lorem ipsum

Mondkapjes

Op zoek naar een wasbaar hip mondkapje? Bij Oh So HIP shop je niet-medische herbruikbare stoffen mondkapjes met leuke patronen.

Geen producten gevonden...
Mondkapjes

Op zoek naar een wasbaar hip mondkapje? Bij Oh So HIP shop je niet-medische stoffen mondkapjes met leuke patronen die je kunt hergebruiken. 

Niet-medisch mondkapje kopen

Sinds 1 juni 2020 zijn niet-medische mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer. Ook in taxi's, op sommige plaatsen op Schiphol en in het vliegtuig is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht.  Sinds oktober 2020 wordt dringend aangeraden een niet medisch mondkapje te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Ook bij de kapper en fysio is het advies om een mondkapje te dragen. Bij Oh So HIP shop je diverse niet-medische mondkapjes. Een hip mondkapje brengt misschien wat vrolijkheid in deze moeilijke tijden. Bovendien kan een mondkapje helpen voorkomen dat je een ander besmet. 

De mondkapjes van Oh So HIP zijn niet geschikt voor medische doeleinden.

Hoe draag je een mondkapje

Was je handen altijd minimaal 20 seconden met water en zeep voordat je je mondkapje op doet. Gebruik de elastieken aan het masker om je mondkapje op te zetten. Zorg dat je de binnenkant van het mondkapje niet aanraakt. Het mondkapje dient je neus, mond en kin te bedekken. 

Mondkapjes van stof

Onze twee laags niet-medische mondkapjes zijn gemaakt van SO hydrorepellent antibacterieel katoen (binnenzijde) en polyester (buitenzijde). Deze twee lagen fungeren samen als filter. Deze stoffen hebben het OEKO-TEX ecologisch certificaat, zo ben je er zeker van dat het geen schadelijke stoffen bevat, veilig voor je gezondheid en huid dus! Het masker bevestig je aan het gezicht d.m.v. zacht rond elastisch materiaal dat vervaardigd is uit polyester-elasthaan.

Wasbare mondkapjes

Onze mondkapjes zijn gemaakt van stof en wasbaar op 60 graden. De mondkapjes zijn dus herbruikbaar. Fijn voor je portemonnee en voor het milieu :-). Was je mondkapje met wasmiddel op het volledige wasprogramma op 60 gragen. Gebruik geen waszachter. 
Zorg ervoor dat je gewassen mondkapjes steriel bewaard, bijvoorbeeld in een bakje of zakje.