• Lorem ipsum

Gold Plated sieraden

14 Sep 2017
door Oh So HIP
Wat is gold plated?
Gold plated is niets anders dan dat er een laagje goud over een ander materiaal is gegoten. Hierdoor heb je voor een betaalbare prijs toch een sieraad dat er on point uitziet.

De basis van gold plated sieraden bij Oh So HIP verschilt. Je shopt bij ons gold plated sieraden met als basis metaal, maar daarnaast hebben we ook heel veel sieraden met als basis brass of sterling silver. Uiteraard zijn onze sieraden nikkelvrij. 

 

Hoe kan ik mijn gold plated sieraden mooi houden?
Gold plated sieraden zien er fabulous uit, maar het dunne laagje goud kan er helaas wel af kan slijten. Hoe snel dit gaat hangt af van de manier hoe je met je sieraden omgaat en de zuurgraad van je huid.

Behandel je gold plated sieraden dus met veel liefde. Doe ze af/uit tijdens het slapen, douchen, zwemmen, handen wassen en sporten.
Gold plated sieraden en parfum zijn geen bff's. Probeer contact met parfum en je gold plated treasures dan ook te vermijden. Let ook op met make-up, haarlak en crèmes. 
Bewaar je gold plated sieraden niet in de badkamer en leg ze niet in de zon. De beste plek om je sieraden op te bergen als je ze niet draagt is in een donkere vochtvrije omgeving. Heb je gelijk een goede reden om een leuk sieraden doosje aan te schaffen ;-).  


 

 

 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »