https://www.ohsohip.nl/blogs/blog/trend-ear-party/

  • Gratis verzenden vanaf €50.-
  • Veilig en snel betalen
  • 14 Dagen bedenktijd
  • |
  • |
  • Registreren

TREND | Ear party!

TREND | Ear party!

Oorbellen zijn nog nooit zo hot geweest! De trend van dit moment is het dragen van kleine fijne oorbellen, en dan het liefst zo veel mogelijk bij elkaar. Een ear party rocks!

Ik kreeg mijn eerste gaatjes toen ik 6 jaar was. Het was geloof ik 'a hell of a job' voor de juwelier, want ik heb vreselijk lopen huilen (krijsen ;-) ).  Daarna was ik toch wel erg trots op mijn oorbellen, en toen de zweerknopjes eruit mochten droeg ik met veel plezier lievenheersbeestjes in mijn oren.
Toen ik wat ouder werd kwamen er meerdere gaatjes bij. Uiteindelijk heb ik een helix piercing laten schieten (dat kon toen nog via schieten) en dat was geen succes. Na vele ontstekingen draag ik hier geen oorbel meer in. 
Anyway, ik heb nog genoeg gaatjes in mijn oren om lekker veel oorbellen te dragen. Een hele serie fijne oorbellen is helemaal mijn ding en een super trend!

Het makkelijk van deze trend is dat je niet moeilijk hoeft te doen over combinaties of kleuren. De oorbellen hoeven niet bij elkaar te passen. Je kunt natuurlijk een beetje in dezelfde stijl blijven. Ik vind het zelf wel het mooiste om alleen zilver of goud te dragen of dit te mixen met een kleurtje. Voor een edgy look is het ook super tof om (in één oor) een langere oorbel te dragen. Have fun!

Helemaal geïnspireerd? Shop dan onze kleine oorbellen en maak een ear party.

Photo credits: PinterestReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Oh So HIP | Sieraden webshop - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »